Home / Beauty  / Η πολυαναμενόμενη και must-have Jeffree x Shane palette

Η πολυαναμενόμενη και must-have Jeffree x Shane palette

Η πολυαναμενόμενη και must-have Jeffree x Shane palette
H Jeffree x Shane palette είναι γεγονός

Μία νέα παλέτα κυκλοφορεί και πρόκειται να ξετρελάνει τους beauty lovers. Ο λόγος για την Jeffree x Shane palette που γεννήθηκε από την συνεργασία του Jeffree Star και του Shane Dawson και από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη για το λανσάρισμά της, έχει ενθουσιάσει τους beautistas. 

 

Η πολυαναμενόμενη και must-have Jeffree x Shane palette

 

To νέο collab που έρχεται από τον beauty guru και εξαιρετικά δημοφιλή youtuber Jeffree Star και τον Shane Dawson, έχει προκαλέσει ανυπομονησία όχι μόνο σε όσους αγαπούν το make up, αλλά και σε όσους βλέπουν πολύ youtube. Πρόκειται για μία παλέτα με σκιές ματιών, που αναμένεται να γίνει το νέο must-have για το beauty νεσεσέρ μας. Ο βασιλιάς του Youtube Shane Dawson συνεργάζεται με το brand Jeffrey Star Cosmetics για τη νέα must προσθήκη στα make up items σας.

 

Η πολυαναμενόμενη και must-have Jeffree x Shane palette

 

Ο Jeffree Star έχει δηλώσει κατενθουσιασμένος με τη νέα συνεργασία, ενώ ο Shane Dawson είπε σχετικά: “Δεν ξέρω πάρα πολλά πράγματα για το μακιγιάζ, δεν θέλω να μοιάζει με απάτη και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν πρόκειται να πουλήσει η συλλογή. Νομίζω όμως ότι αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, γιατί πραγματικά θέλω να μάθω τα πάντα για το μακιγιάζ”.

 

https://www.instagram.com/p/BomNyeaH2wr/?utm_source=ig_embed

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!