Home / Fashion  / Η πενηντάχρονη Christy Turlington πίσω στις πασαρέλες!

Η πενηντάχρονη Christy Turlington πίσω στις πασαρέλες!

Το διάσημο top model των 90s έκλεισε την επίδειξη του Marc Jacobs.

Κι αν η μόδα και τα trends έρχονται και παρέρχονται, τα topo models που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90, Νaomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss, Claudia Schiffer και Christy Turlington έγραψαν πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες των διάσημων οίκων, γράφοντας τη δική τους ιστορία.

 

Ο λόγος για την τελευταία, η οποία επανεμφανίστηκε στην πασαρέλα, αφού επιλέχθηκε από τον Marc Jacobs για να κλείσει την επίδειξη της νέας του συλλογής για το φθινόπωρο του 2019.

 

 

Το θρυλικό πια μοντέλο περπάτησε στο catwalk μετά από σχεδόν 20 χρόνια, φορώντας ένα εντυπωσιακό cocktail φόρεμα με φτερά σε συνδυασμό με ασορτί headpiece και μαύρες δερμάτινες μπότες. Μόλις έναν μήνα μετά τα 50ά της γενέθλια, το supermodel έδειχνε εντυπωσιακή όσο ποτέ. Η τελευταία φορά που περπάτησε για show του Μarc Jacobs ήταν πίσω στο 1993, για τη grunge συλλογή που σχεδίασε ο Jacobs για τον Perry Ellis.

 

 

Βέβαια αυτή τη φορά τα ρούχα δεν είχαν καμία σχέση με εκείνη τη συλλογή, αφού η Fall 2019 collection αποτελείται από άκρως θηλυκά, θεατρικά ρούχα.

 

Με μια ανάρτηση στο Instagram η Turlington εξήγησε γιατί επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από τόσα χρόνια: “Έκλεισα τα 50 φέτος, φτάνοντας σε ένα σημείο που αναρωτιέμαι σε κάθε ερώτηση… και γιατί όχι;”

 

 

https://www.instagram.com/p/Bt2I9FPgkDl/

 

 

Αλλά και η δεκαπεντάχρονη κόρη της, Grace Burns, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή της την απόφαση, καθώς όπως είπε θέλει να αποτελεί έμπνευση για εκείνη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τη νέα γενιά μοντέλων όπως Gigi Hadid, Karlie Kloss και Kaia Gerber, στις οποίες και θα ήθελε να μοιάσει η κόρη της σε αυτοπεποίθηση, κομψότητα και χάρη.

 

Η Christy Turlington δεν ήταν το μόνο διάσημο όνομα στην πασαρέλα του Jacobs, αφού το παρών έδωσαν οι Karlie Kloss, Lindsey Wixson, Kaia Gerber και Gigi Hadid, δίνοντας την ευκαιρία στον

σχεδιαστή να κλείσει την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath