Home / Good Life  / Η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών ή αλλιώς το Renegades έρχεται!

Η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών ή αλλιώς το Renegades έρχεται!

 Renegades- μια υδάτινη περιπέτεια δράσης, έρχεται στο σινεμά.

 

Η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, η απόλυτη ομάδα κομάντο, σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Το  Renegades αφορά σε μια επίλεκτη ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τους Navy SEALS που βρίσκονται σε αποστολή στην Ευρώπη. Εκεί ανακαλύπτουν την ύπαρξη ενός χρυσού θησαυρού στο βάθος μιας λίμνης. Ο θησαυρός που φημολογείται ότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και η θέληση των Navy SEALS να βοηθήσουν τους γηγενείς, είναι τα κίνητρά τους στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Όμως μια περιπετειώδης και θανατηφόρα σειρά γεγονότων, θα τους αφήσει το περιθώριο των μόλις 10 ωρών για να πραγματοποιήσουν την φιλόδοξη αποστολή τους.

 

 

Δράση, διάχυτος κίνδυνος, χιουμοριστικές σκηνές και μια επικείμενη ληστεία σε εχθρικό έδαφος συνθέτουν την νέα ταινία του Στίβεν Κουέιλ σε σενάριο των Ρίτσαρντ Ουένκ και Λικ Μπεσόν. «Πρόκειται για μια δραματική περιπέτεια με κωμικά στοιχεία» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία Whiplash, Τζ. Κ. Σίμονς, και συμπλήρωσε πως «Όταν δυσκολεύεσαι να κατατάξεις μια ταινία σε ένα συγκεκριμένο είδος, είναι σημάδι πως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον φίλμ».

 

 

Στο φιλμ Renegades παίζουν οι ηθοποιοί Σάλιβαν Στέιπλτον, Γιούεν Μπρέμνερ, Τζ. Κ. Σίμονς, Ντιμίτρι Λεονίντας και Τσάρλι Μπιούλι.

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου από την Odeon.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!