Home / Good Life  / Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά» έρχεται στο σινεμά

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά» έρχεται στο σινεμά

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Μαμά από το Πουθενά» σύντομα στο σινεμά!

O αγαπημένος μας Κριστιάν Κλαβιέ, γνωστός ως Αστερίξ ή ως πατέρας στην πολύ επιτυχημένη γαλλική κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και πάλι με μια  διασκεδαστική κωμωδία, από την οποία βέβαια δεν λείπουν τα οικογενειακά μπερδέματα!  Πλάι του, η αναγνωρισμένη για το ταλέντο της Κατρίν Φρο, η οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ την προηγούμενη χρονιά για την ερμηνεία της στην ταινία «Μαργκερίτ». 

 

 

Η ταινία «Μαμά από το Πουθενά- Momo» αποτελεί κινηματογραφική προσαρμογή του δημοφιλούς γαλλικού θεατρικού έργου «Momo», το οποίο γνωρίζει μακροχρόνια επιτυχία στη Γαλλία.  Σκηνοθέτες είναι οι Βίνσεντ Λομπέλ και Σεμπαστιάν Τιερί, απο τους οποίους ο τελευταίος πρωταγωνιστεί στην ταινία, υποδυόμενος τον χαμένο γιό του κωμικού ζευγαριού.  Εκτός όμως από πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, ο πολυτάλαντος Τιερί έχει επιμεληθεί το σενάριο σε συνεργασία με την Πασκάλ Αρμπιγιό- η οποία παίζει επίσης στο έργο- την τυφλή σύντροφο του γιου που εισβάλλει στην οικογένεια των Πριού. 

 

 

Υπόθεση ταινίας. 

Όταν ένα βράδυ ο κύριος και η κυρία Πριού επιστρέφουν σπίτι, ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι κάποιος, ονόματι Πάτρικ, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους και δηλώνει παιδί τους! Λέει μάλιστα ότι επέστρεψε στους γονείς του για να τους γνωρίσει τη σύζυγό του. Οι Πριού δεν έκαναν ποτέ παιδιά. Αν και όλα δείχνουν ότι ο Πάτρικ είναι πράγματι ο γιος τους… Είναι ο Πάτρικ μυθομανής; Μήπως οι Πριού ξεχνούν ότι έχουν παιδί; Ή μήπως ξύπνησε το μητρικό ένστικτο της κυρίας Πριού και απέκτησε τον γιο που πάντα ήθελε; Θα μάθουμε την απάντηση στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου, όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα. 

 

Δείτε το τρέιλερ.

 

Σκηνοθεσία: Βίνσεντ Λομπέλ, Σεμπαστιάν Τιερί

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Κατρίν Φρο, Σεμπαστιάν Τιερί, Πασκάλ Αρμπιγιό

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!