Home / Fashion  / Η νέα UGG Collective έχει τα πιο ανατρεπτικά σχέδια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020!

Η νέα UGG Collective έχει τα πιο ανατρεπτικά σχέδια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020!

ugg_COLLECTIVE
Η UGG παρουσιάζει την κολεξιόν COLLECTIVE και λανσάρει τα πιο ανατρεπτικά σχέδια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020!

Η UGG, το διάσημο brand αποκαλύπτει την 7η καμπάνια Collective για την άνοιξη/το καλοκαίρι 2020 και γιορτάζει τη μοναδικότητα, ανεβάζοντας τα standards μέσα από προσωπικότητες που υπογραμμίζουν το πνεύμα και τη διαφορετικότητα.

 

Με κυρίαρχο συστατικό το ανατρεπτικό στυλ, τα χρώματα της άνοιξης και με βλέμμα στο μέλλον, η νέα σειρά Collective προτείνει σχέδια που σκοπό έχουν να συναρπάσουν και να φέρουν το Καλιφορνέζικο στυλ στην καρδιά της άνοιξης. Sneakers και ανατρεπτικά sandals γίνονται πρωταγωνιστές της κολεξιόν, γεμάτα με έντονα χρώματα και υπέροχες υφές όπως η σειρά YEAH, η πιο fluffy σειρά της UGG!

 
Sneaker Collection

Η σειρά των Sneakers αποτελείται από τέσσερα σχέδια τα οποία βασίζονται στην έντονη σόλα που ανεβάζει την αισθητική και κεντρίζει τα βλέμματα ενώ αναδεικνύει τέλεια την μοναδική άνεση των Classic boots. Τα sneakers L.A. Cloud Hi και L.A. Cloud Low παίζουν με την κλασική σιλουέτα και την εξαιρετική τεχνολογία αερισμού της έντονης σόλας. Το Libu ντύνεται στα βασικά χρώματα με ένα ελαφρύ πλέγμα και γίνεται το πιο άνετο παπούτσι της σειράς για όλους τους ζεστούς μήνες του χρόνου, ενώ η πρόταση Highland αποτελεί το πιο μοντέρνο μοντέλο με την τεχνολογία υπογραφής της μάρκας Treadlite από την UGG ™, μιας εξαιρετικά ελαφριάς και ανθεκτικής εξωτερικής σόλας που αντλεί έμπνευση από αμιγώς αθλητικά υποδήματα.

 

       

L.A. Cloud Hi in Black, L.A. Cloud Low in Gardenia, Libu Lite in Black, Highland in Margarita.

 

ugg_kids_sNEAKERS

UGG®

 
Fluff Yeah! Yeah! Yeah! Collection.

Η συλλογή αποτελείται από τέσσερα στυλ που χαρακτηρίζουν τα παγκοσμίου φήμης χαρακτηριστικά της μάρκας UGG® και μια σιλουέτα που παρέχει την άνεση ενός slipper και την αίσθηση ενός sandal. Τα διάσημα σε όλους τους celebrity του εξωτερικού Fluff Yeah, αποτελούν κοινό μυστικό και επιστρέφουν με μια ανανεωμένη παλέτα χρωμάτων για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Επαναπροσδιορίζοντας το Bestselling Fluff Yeah, το slide Oh Yeah διαθέτει την ίδια έξοχη μαλακή άνεση ενώ συμπληρώνεται με  λογότυπο UGG® και με την ελαφριά πλατφόρμα. Το Fuzzette slide ενσωματώνει χνουδωτούς σταυροειδείς ιμάντες, ενώ το Fuzzalicious προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με bold χνούδι και στα πιο pop χρώματα.

 

         

Fluff Yeah in Neon Yellow, Oh Yeah in Beverly Pink, Fuzzette in California Aster, Fuzzalicious in Pop Coral

 

ugg_FLUFF_YEAH

ugg_Kids_SANDALS

UGG®

 
Sandal Collection

Τέλος την collection έρχονται να συμπληρώσουν τα πιο wow sandals για το 2020. Η συλλογή Sandal αποτελείται από σανδάλια για το καλοκαίρι,  για την πόλη, την παραλία και πέρα ​​από αυτά. Το L.A. Cloud και Ruette, L.A. Light, Emily, Lennox και Fify είναι τα κύρια μοντέλα που αναδεικνύονται από την UGG. Ντύνονται με καινοτομίες της μάρκας, έντονα χρώματα και το έντονο λογότυπο της UGG και γίνονται η επιλογή για όλες τις ώρες και μέρες του καλοκαιριού.

 

L.A. Cloud in Black, Ruette in Black, L.A. Light in Margarita, Emily in White, Lennox in Margarita, Cooper in Margarita, Fify in Black

 

ugg_Women_SANDALS

UGG®

 

Sneaker, Fluff Yeah! Yeah! Yeah! Collection και Sandal Collection, βρείτε όλη τη νέα συλλογή της UGG σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!