Home / Beauty  / Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν έχει κάνει θραύση!

Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν έχει κάνει θραύση!

Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν που έχει κάνει θραύση!
Μία beauty game συλλογή που θα λατρέψουν οι make-up enthusiasts

MAC x Honor Of Kings είναι το όνομα της νέας σούπερ cool συλλογής κραγιόν που λανσάρει το κορυφαίο beauty brand MAC. Εμπνευσμένη από το δημοφιλές κινέζικο ηλεκτρονικό παιχνίδι Τhe Honor Of Kings, η συλλογή έχει σπάσει τα ταμεία πριν ακόμη κυκλοφορήσει, με τους απανταχού beautistas και game lovers, να έχουν προπαραγγείλει τα πολυπόθητα κραγιόν. 

Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν που έχει κάνει θραύση!


Game beauty stories

Η συλλογή MAC x Honor Of Kings περιλαμβάνει πέντε κραγιόν σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις και είναι εμπνευσμένη από τις πέντε ηρωίδες του δημοφιλούς mobile παιχνιδιού “Honor of Kings” που έχει γνωρίσει εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία στις ασιατικές χώρες.

Inspired and unique

Οι χρωματικές αποχρώσεις έχουν ως στόχο να καλύψουν όλα τα γούστα, αλλά και να μετατρέψουν τις beautistas στις αγαπημένες ηρωίδες του παιχνιδιού.

Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν που έχει κάνει θραύση!
Ανάρπαστα πριν ακόμη κυκλοφορήσουν!

Ο καναδικός beauty κολοσσός φαίνεται πως ήξερε καλά τι έκανε όταν προχώρησε στην συνεργασία, καθώς μόλις η είδηση για την limited edition συλλογή κραγιόν έφτασε στα αυτιά των fans, εκείνοι έσπευσαν να τα προπαραγγείλουν. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 14.000 παραγγελίες πριν ακόμη η συλλογή κυκλοφορήσει online ή στα καταστήματα.

MAC x Honor Of Kings details
Η νέα MAC x Honor Of Kings συλλογή κραγιόν που έχει κάνει θραύση!

Τα πέντε κραγιόν της MAC x Honor Of Kings collection είναι για την ώρα διαθέσιμα στην Κίνα. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια άλλη ημερομηνία, τα κραγιόν αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα και στην Αμερική.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!