Home / Fashion  / Η νέα Collection του Massimo Dutti για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019!

Η νέα Collection του Massimo Dutti για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019!

H Limited Edition Collection του Massimo Dutti για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019!

Το ισπανικό brand Massimo Dutti παρουσίασε τη νέα του limited edition collection για το Φθινόπωρο και Χειμώνα 2019 πριν λίγες μέρες, σε ένα εντυπωσιακό fashion show στη Σαγκάη! 

 

 

Οι προτάσεις του για τη νέα σεζόν κινούνται σε κλασικές γραμμές που αναδεικνύουν με κομψότητα το γυναικείο και το ανδρικό σώμα. Με μοντέρνες πινελιές και σε αποχρώσεις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες, η νέα collection του οίκου, προτείνει elegant και λειτουργικά ενδύματα που μπορεί να φορέσει ο καθένας! 

 

 

Στο θεαματικό fashion show που έφερε τον τίτλο “The Art of Reflections” χρησιμοποιήθηκαν ειδικά φώτα και εφέ που τόνιζαν το catwalk. Σε μια κυλινδρική πασαρέλα που έμοιαζε να περικλείεται από νερό, τα μοντέλα περπάτησαν με χάρη παρουσιάζοντας τα εκλεπτυσμένα ενδύματα που προτείνει το κορυφαίο brand για την νέα σεζόν! 

 

 

Δείτε το video για περισσότερα fashion details από το εντυπωσιακό show! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!