Home / Beauty  / Η νέα beauty συλλογή της Kim Kardashian, εμπνευσμένη από τον γάμο της

Η νέα beauty συλλογή της Kim Kardashian, εμπνευσμένη από τον γάμο της

Η νέα beauty συλλογή της Kim Kardashian, εμπνευσμένη από τον γάμο της
H Kim Kardashian κυκλοφορεί νέα συλλογή εμπνευσμένη από την επέτειό της με τον Kanye.

H Kim Κardashian – West κυκλοφορεί μία νέα συλλογή από καλλυντικά, η οποία είναι extra glamorous και την περιμένουν με ανυπομονησία οι fans της Kim και των beauty cosmetics της. Η νέα συλλογή από beauty items είναι εμπνευσμένη από την επέτειο της Kim Kardashian με τον Kanye West. Το λαμπερό ζεύγος θα κλείσει 5 χρόνια έγγαμου βίου στις 24 Μαΐου. 

 

 

Το ζευγάρι θα γιορτάσει σύντομα την επέτειό του και με βάση αυτή την χαρούμενη στιγμή της ζωής τους, η νέα συλλογή της KKW Beauty που φέρει τον τίτλο Mrs. West Collection και επαναδημιουργεί κατά κάποιο τρόπο το νυφικό make up της Kim, περιλαμβάνει 6 μοναδικά beauty items. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει κραγιόν, lip gloss, ρουζ, highlighter, μολύβι για τα χείλη και μία παλέτα με σκιές για τα μάτια.

 

 

 

H KKW Beauty bridal makeup collection, αν και δεν ξέρουμε ακόμη ακριβείς ημερομηνίες, θα κυκλοφορήσει σύντομα και την αναμένουμε με χαρά.

 

kkwbeauty.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!