Home / Beauty  / Η νέα χρυσή collection της Fenty Beauty για εορταστικό μακιγιάζ

Η νέα χρυσή collection της Fenty Beauty για εορταστικό μακιγιάζ

Η νέα χρυσή collection της Fenty Beauty για εορταστικό μακιγιάζ
Η Trophy Wife Life Makeup Collection μας χαρίζει το απόλυτο μακιγιάζ για τις γιορτές. 

Το beauty brand της Rihanna Fenty Beauty, έρχεται με μία εορταστική συλλογή που θα βάλει extra λάμψη στην εμφανισή μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και γενικώς όλες τις εορταστικές περιστάσεις. Η Trophy Wife Life Makeup Collection που έχει ως βάση της το glitter και τις χρυσές αποχρώσεις, αναλαμβάνει να χαρίσει στο make up μας μια glam και συγχρόνως γλυκιά λάμψη. 

 

https://www.instagram.com/p/B51vTwThTYZ/

 

 

Η collection που κυκλοφόρησε στα μαγαζιά λίγες μέρες πριν περιλαμβάνει προϊόντα με βαθιά χρυσές αλλά και αριστοκρατικές αποχρώσεις, όπως foundations για την επιδερμίδα, eyeliner, κραγιόν, ένα lip luminizer, items για το σώμα, καθώς ένα elegant μαύρο νεσεσέρ για stylish αποθήκευση των καλλυντικών. H συλλογή της Rihanna, όπως και όσες έχει βγάλει μέχρι σήμερα, έχουν ως στόχο να αναδείξουν την πιο όμορφη πλευρά της γυναίκας και να την κάνουν υπέρλαμπη, τόσο για τις γιορτινές μέρες όσο και για άλλες ιδιαίτερες περιστάσεις. 

 

Η νέα χρυσή collection της Fenty Beauty για εορταστικό μακιγιάζ

 

 

Ανακαλύψτε την golden collection στο site της αγαπημένης μας RiRi. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!