Home / Fashion  / Η νέα χειμερινή συλλογή της Nene είναι ēπic!

Η νέα χειμερινή συλλογή της Nene είναι ēπic!

nene_epic

Η Ελένη Αναστασιάδη, δημιουργός της Νεnε, έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη boho αισθητική της και για τις super stylish εσπαντρίγιες της!

Είναι ένα κορίτσι γεμάτο φως και νησιώτικη αύρα, που αγαπάει την Ελλάδα και βρίσκει την πηγή έμπνευσής της στην όμορφη Πάτμο απ’ όπου κατάγεται.

Εδώ και κάποιο διάστημα, όπως μας είχε αποκαλύψει στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, προετοίμαζε την ~ēπic~ collection για τη σεζόν Winter 2020, η οποία κυκλοφόρησε σήμερα και είναι πανέμορφη!

 

 

Η νέα συλλογή είναι περιορισμένη σε κομμάτια, μιας και η διαδικασία παραγωγής σταμάτησε ξαφνικά λόγω του lock down!Επίσης, δεν πραγματοποιήθηκε επαγγελματική φωτογράφιση λόγω Covid.

 

chora dresslilith_nene

Όπως λέει η ίδια:

Το κάθε κομμάτι έχει ψυχή και φέρει μια διαφορετική ιστορία! Στόχος μας φέτος το χειμώνα ήταν να κάνουμε μια αρκετά μινιμαλιστική προσέγγιση! Έπειτα σκεφτήκαμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν ένας δημιουργικός περιορισμός, οπότε στραφήκαμε στην αρχική μας ιδέα… Βελούδινες υφές, χειροποίητες λεπτομέρειες, μεταξωτά υφάσματα, μάλλινα και οικολογικά δέρματα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση νίκησε ο μαξιμαλισμούς μιας και βιώνουμε τόσο περιορισμό στις επαφές μας και στις μετακινήσεις μας που θέλαμε αυτό το extra να υπάρξει! Όλη η διαδικασία ολοκλήρωσης, αλλά και οπτικής παρουσίασης της collection έχει γίνει με απλά μέσα που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι μας. Βασική μας πεποίθηση είναι πως πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες που μας έχουν δωθεί το διάστημα αυτό και να περιοριστούμε για όσο χρειαστεί!

 

opium_nene opium detail

 

“Η ēπic collection έχει να κάνει με όλα τα επικά συναισθήματα και καταστάσεις που έχουμε βιώσει στο παρελθόν!

Επικούς έρωτες, επικές επιτυχίες και αποτυχίες, επικές απογοητεύσεις, επικές χαρές, επικά μέρη… επικές εμπειρίες!

Έχει να κάνει με το παρελθόν μας το μαύρο αλλά και το φωτεινό! Φέρει το στοιχείο του παλιού και το μετατρέπει σε δύναμη του σήμερα.

Άλλωστε η δύναμη που αποκτούμε με τη πάροδο του χρόνου είναι το μεγαλύτερο επικό μας εφόδιο! Είναι το φως και η σοφία που όλοι έχουμε μέσα μας 

Η φετινή collection είναι μια ωδή στη γυναικεία ψυχή!”

 

wintersea_nene

 

~The life in front of you is far more important than the life behind you ~

 

Ανακαλύψτε τις συλλογές Nene στο www.neneofficial.com. 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!