Home / Cozyhome  / Η νέα συνεργασία του Marcel Wanders και της Alessi εντυπωσιάζει!

Η νέα συνεργασία του Marcel Wanders και της Alessi εντυπωσιάζει!

Η νέα συνεργασία του Marcel Wanders και της Alessi εντυπωσιάζει! 

 

Η νεά συλλογή του Marcel Wanders σε συνεργασία με το ιταλικό brand Alessi ήρθε για να μας γοητεύσει! Πρόκειται για μια συλλογή με αρώματα και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, όπως βάζα, η οποία φέρει τον τίτλο ”The Five Seasons”. Το συγκεκριμένο project αποτέλεσε μια πρόκληση για τον οίκο της Alessi. Όπως δήλωσε μάλιστα και ο Design Manager της εταιρείας, Carlo Gasparini «Πιστεύουμε ότι το άρωμα είναι μέρος του interior design, καθώς μπορεί να αποτελέσει τμήμα της εμπειρίας του σπιτιού». 

 

 

Οι δημιουργοί προσπάθησαν να οπτικοποιήσουν την αίσθηση που τους αφήνει η μυρωδιά των αρωμάτων ώστε να σχεδιάσουν τα κατάλληλα αντικείμενα που συνδυάζονται άψογα με το κάθε άρωμα. Το concept της συλλογής είναι εμπνευσμένο από τις τέσσερις εποχές -με την προσθήκη μιας ακόμη- και την επιθυμία του Alberto Alessi να φέρει τις μυρωδιές της φύσης στο σπίτι. Πράγματι, βλέποντας τις φωτογραφίες της συλλογής είναι φανερό πως η πρόθεση των δημιουργών να απεικονίσουν τις μυρωδιές της φύσης επιτυγχάνεται και με το παραπάνω! 

 

 

Ο καταξιωμένος Ολλανδός σχεδιαστής Marcel Wanders συνεργάζεται ξανά με το ιδιαίτερο ιταλικό brand και αυτή τη φορά δημιουργεί αξεσουάρ για το σπίτι που συνδυάζονται υπέροχα με αρώματα όπως αυτά του περγαμόντου, του ευκάλυπτου, του τριαντάφυλλου, του υάκινθου, του κάρδαμου και των κρίνων, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στους χώρους του σπιτιού. Έχοντας ως φιλοσοφία του τον σχεδιασμό αντικειμένων που αλλάζουν την εικόνα της καθημερινότητας του κόσμου και με έμπνευσή του μοναδικά αρώματα, δημιούργησε μια σειρά αντικειμένων που φέρνει την φρεσκάδα της φύσης στο εσωτερικό του σπιτιού. 

 

Στιγμιότυπο με τον σχεδιαστή Marcel Wanders από το Milan Design Week 2018.

 

 

Επισκεφτείτε το site της Alessi για περισσότερες πληροφορίες www.alessi.com 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!