Home / Men  / Η νέα συνεργασία της Yamamay με τον Cristiano Ronaldo

Η νέα συνεργασία της Yamamay με τον Cristiano Ronaldo

Ο Νο1 ποδοσφαιριστής ποζάρει για τη συλλογή CR7.

Για ακόμη μία φορά, η Yamamay συνεργάζεται με έναν άνθρωπο της επικαιρότητας, τον Νο1 ποδοσφαιριστή και τελευταία υπογραφή της Juventus, και φυσικά τον αρχηγό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, τον Cristiano Ronaldo, λανσάροντας τη CR7 συλλογή εσωρούχων του.

 

Γεννημένος το 1985, ο Cristiano, πρωτοπόρος στις νίκες, κατέχει το ρεκόρ τόσο για τα γκολ που σημείωσε όσο και για τις εμφανίσεις του, αφού αναδείχθηκε 5 φορές νικητής του Ballon d’Or, 4 φορές νικητής του Golden Boot, 5 φορές FIFA Player of the Year, καθώς και ο καλύτερος ποτέ σκόρερ της Πορτογαλίας, ενώ κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα επίσημα γκολ που σημείωσε σε επίσημες διοργανώσεις και σε εγχώριο πρωτάθλημα.

 

 

Η Inticom SpA υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Brandsdistribution με σκοπό την πώληση των εσωρούχων CR7 σε όλα τα καταστήματα Yamamay στην Ιταλία. Η Brandsdistribution αποτελεί τμήμα της IDT SpA, παγκοσμίου ηγέτη B2B στην ηλεκτρονική διανομή ενδυμάτων και αξεσουάρ και επίσημο διανομέα της συλλογής εσώρουχων CR7 τα τελευταία χρόνια.

 

Όπως δήλωσε ο Carlo Tafuri, Διευθύνων Σύμβουλος της IDT Spa: “Η Brandsdistribution επίλεξε την Yamamay ως τον ιδανικό στρατηγικό εταίρο, για την ανάπτυξη του υψηλού δυναμικού της μάρκας CR7 εσωρούχων στην Ιταλία. Η πώληση της συλλογής εσώρουχων CR7 μέσα από τα καταστήματα Yamamay είναι μια απόφαση που θα μας επιτρέψει να τοποθετήσουμε και να αναπτύξουμε την σειρά εσώρουχων Cristiano Ronaldo, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς, χάρη στην ευρεία κάλυψη του δικτύου της Yamamay”.

 

Ο Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Group επισήμανε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παρουσιάσουμε στα καταστήματά μας στην Ιταλία, μια συλλογή που σχεδιάστηκε από ένα τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Ronaldo. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Brandsdistribution για την εμπιστοσύνη και την προνοητικότητα που δείχνει με τη συνεργασία μας σε αυτό το έργο”.

 

Αυτή η συνεργασία δίνει στη μάρκα Yamamay και σε ολόκληρη την ομάδα μία νέα δυναμική, καθώς ο Ronaldo, με το γραμμωμένο σώμα του και την αναμφισβήτητη γοητεία του, πρεσβεύει επάξια το brand. Η συλλογή CR7 αποτελεί μια νέα τάση στο χώρο του εσωρούχου και χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αθλητικά και μοντέρνα κομμάτια που προορίζονται για άνδρες που θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath