Home / Men  / Η νέα συλλογή της BOSS είναι ανάλαφρη και αέρινη!

Η νέα συλλογή της BOSS είναι ανάλαφρη και αέρινη!

Boss Collection Spring/Summer 2012

 

 

Η BOSS παρουσιάζει για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 μια νέα συλλογή από ελαφριά και αέρινα καλοκαιρινά κοστούμια, που αποπνέουν μια ανεπιτήδευτη κομψότητα. Οι σιλουέτες είναι ρευστές και ελαφρώς oversized και χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική κατασκευή, τη διαχρονική κομψότητα και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της BOSS.

 

 

Η νέα συλλογή βασίζεται στην τάση της εποχής που θέλει την ανδρική ένδυση σε χαλαρό στυλ, παρουσιάζοντας μια ανεπίσημη εκδοχή του κλασικού κοστουμιού. Τα χρώματα της συλλογής κινούνται σε μια θαλασσινή παλέτα από υπόλευκες, γκριζογάλανες, μουσταρδί και σκούρες μπλε αποχρώσεις, ενώ τα υφάσματα είναι ελαφριά και αέρινα.

 

 

Τα παντελόνια φέρουν τις χαρακτηριστικές ραφές με το σήμα του brand, ενώ η μέση τους είναι ρυθμιζόμενη για μέγιστη άνεση.

 

Οι εξωτερικές ραφές, που κάνουν αντίθεση, είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε πολλά κομμάτια της καλοκαιρινής συλλογής της BOSS.

 

 

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, η ανδρική συλλογή BOSS προσφέρει μια σύγχρονη, χαλαρή αισθητική, που απογειώνεται από μοναδικές λεπτομέρειες. Το χαλαρό tailoring από εξαιρετικής ποιότητας υλικά διαμορφώνουν ένα ευέλικτο, αλλά και διαχρονικό look, έχοντας στο μυαλό τον σύγχρονο άντρα.

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!