Home / Fashion  / Η νέα συλλογή τέννις ρούχων της Adidas και της Palace είναι σούπερ!

Η νέα συλλογή τέννις ρούχων της Adidas και της Palace είναι σούπερ!

Η συνεργασία της Adidas και της Palace θα σας στείλουν για τέννις! 

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ για τέννις είναι ίσως τα πιο κομψά αθλητικά είδη που υπάρχουν. Οι λεπτές τους γραμμές, το λευκό που δεσπόζει και η θηλυκή τους διάσταση, σε ό,τι αφορά στην γυναικεία σειρά, έκαναν πάντοτε τα ρούχα για τένις τα πιο αγαπητά και elegant αθλητικά ρούχα. Η νέα συνεργασία της Adidas και της Palace, ακολουθώντας την ίδια minimal φιλοσοφία, δημιούργησε μια εντυπωσιακή σειρά αθλητικών ενδυμάτων για τέννις που καλεί όλους μας να πιάσουμε την ρακέτα! 

 

Η κορυφαία εταιρεία στο είδος της, Adidas, συνεργάζεται ξανά με το βρετανικό skate brand Palace -το οποίο για πρώτη φορά ασχολείται με γυναικεία συλλογή ρούχων- και μας παρουσιάζουν εντυπωσιακά ενδύματα και αξεσουάρ για τέννις που είναι αφενός λειτουργικά και αφετέρου εξαιρετικά κομψά και μοντέρνα! 

 

 

Η chic καλοκαιρινή συλλογή με κυρίαρχο φυσικά το λευκό χρώμα, που απευθύνεται σε άντρες αλλά και σε γυναίκες,  περιλαμβάνει για τους άνδρες αθλητικές φόρμες,  μπλουζάκια τύπου πόλο, σορτσάκια, σορτς αλλά και αξεσουάρ όπως αθλητικά παπούσια, κάλτσες, καπέλα, περιβραχιόνια, μπαλάκια του τέννις και ομπρέλα!

 

 

Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει κομψά αθλητικά φορέματα, σόρτς, μπλουζάκια και top, καπέλα, αθλητικά παπούτσια και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ για τις τεννίστριες! 

 

 

 

Η άκρως εντυπωσιακή και πολυτελής συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!