Home / Fashion  / Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Carpisa μας εντυπωσιάζει!

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Carpisa μας εντυπωσιάζει!

Η Carpisa μας συστήνει την ολοκαίνουργια κομψή και εντυπωσιακή συλλογή της από τσάντες για το καλοκαίρι 2018.  

Με σύνθημά της το Summer in Italy“, η εταιρεία Carpisa μας παρουσιάζει την νέα της συλλογή από τσάντες που συνδυάζουν άψογα την ιταλική ομορφιά και παράδοση με την σύγχρονη φινέτσα!  Με καλοκαιρινή αύρα και εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια οι νέες τσάντες της εταιρείας υπόσχονται να χαρίσουν επιπλέον πόντους glam και στυλ στις εμφανίσεις σας. 

 

 

Τροπικά σχέδια, ναυτικές ρίγες και ethnic prints δίνουν το «παρών» στην τελευταία συλλογή ενώ τα έντονα και φωτεινά χρώματα πρωταγωνιστούν στις τσάντες παραλίας και στις maxi-shoppers, προσφέροντας chic στυλ και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα των γυναικών. 

 

 

Τα ευρύχωρα σακίδια της νέας συλλογής ξεχωρίζουν χάρη στα παιχνιδιάρικα pom-poms και τα φουντάκια που χαρίζουν girly, elegant ύφος στο καλοκαιρινό σας look, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών που επιθυμούν τσάντες πρακτικές αλλά και κομψές. 

 

Οι πλεκτές τσάντες ώμου με τα μακριά κρόσσια μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές…

 

Εκπληκτικοί συνδυασμοί από κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ αλλά και βαθύ μπλε με κοραλλί κόκκινο τονίζουν τις υφαντές ethnic shoppers, ενώ το ασήμι και το χρυσό στα θαυμάσια βραδινά clutches δίνουν λάμψη στις βραδινές εμφανίσεις!

 

 

 

Το “Summer in Italy” είναι πράγματι ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία, τις γεύσεις και τα χρώματα αυτών των τόπων, που αναδεικνύει θαυμάσια την υπέροχη αυτή συλλογή. 

 

Η φωτογράφηση για την καμπάνια της συλλογής πραγματοποιήθηκε φυσικά στην μαγευτική Ιταλία.  Με πρωταγωνιστές την πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, την Πολωνέζα ηθοποιό Klaudia Halejcio, το κορυφαίο μοντέλο Fabio Mancini, την Ιταλίδα ηθοποιό Ludovica Bizzaglia και τον Cristiano Piccirillo, διάσημο Ναπολιτάνο εστιάτορα η νέα καμπάνια του ιταλικού brand μας ταξιδεύει στα γραφικά σοκάκια της Ischia, στις ονειρεμένες αμμουδιές της και τα ιαματικά λουτρά των κήπων του Ποσειδώνα.

 

 

Μπορείτε να θαυμάσετε την νέα συλλογή του ιταλικού brand στα επίσημα social media της εταιρείας αλλά και στο διαδίκτυο και να πάρετε ιδέες για τις επόμενες chic αγορές σας! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!