Home / Family  / Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της H&M για παιδιά

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της H&M για παιδιά

Η νέα παιδική συλλογή της H&M μυρίζει άνοιξη. 

 

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή για παιδιά από την H&M είναι πραγματικά μοναδική. Εμπνευσμένη από την ταλαντούχα εικονογράφο Katie Scott, η spring collection της H&M για παιδιά είναι γεμάτη ζωηρά και χαρούμενα χρώματα και όμορφα prints που αναπαριστούν ζωάκια της θάλασσας ή της ζούγκλας με έναν διασκεδαστικό αλλά και instyle τρόπο.

 

 

 

Η ανοιξιάτικη σειρά παιδικών ρούχων αποτελείται από 14 όμορφα κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα των παιδιών! Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια, ελαφριά πουλόβερ, μπλούζες, σορτς, bomber jacket και κολάν εμπνευσμένα από τα πλάσματα της θάλασσας και ζούγκλας, με όμορφα παιχνιδιάρικα prints που αναπαριστούν χαριτωμένα ζωάκια και έντομα.

 

 

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν για την συνεργασία τους με την επιτυχημένη εικονογράφο Katie Scott «Θέλαμε να γίνει αυτή τη συνεργασία με την Katie Scott επειδή έχει μια μοναδική ικανότητα να απεικονίζει τα ζώα με έναν επιστημονικό και ακόμα πιο μοντέρνο τρόπο… είμαστε περήφανοι που παρουσιάσαμε την πρώτη συλλογή των ενδυμάτων μας με τις εικονογραφήσεις της Katie Scott. Είναι μια συναρπαστική συνεργασία με μια εκπληκτικό εικονογράφο. »

 

 

Πράγματι η νέα ανοιξιάτικη παιδική συλλογή της H&M είναι αξιολάτρευτη…

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!