Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η νέα αισιόδοξη καμπάνια της Nike (video)

Η νέα αισιόδοξη καμπάνια της Nike (video)

nike new campaign

Η νέα καμπάνια της Nike κυκλοφόρησε με ένα αισιόδοξο και ταυτόχρονα συγκινητικό βίντεο, με το μήνυμα “We are never too far down to come back.”

 

Με την ονομασία “Never Too Far Down”, η καμπάνια επικεντρώνεται σε μια ταινία μικρού μήκους που αφηγήθηκε ο LeBron James και εμφανίζει τον σούπερ σταρ του NBA μαζί με τη Serena Williams και τον Tiger Woods και την ταλαιπωρία που αντιμετώπισαν – και ξεπέρασαν – κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

 

O James, θυμάται όταν η ομάδα του, Cleveland Cavaliers, αντιμετώπιζε αποβολή μετά από έλλειμμα 3 προς 1 στους τελικούς του ΝΒΑ του 2016 (τελικά πήραν τον τίτλο από τους Golden State Warriors). Για τον Woods, δείχνει όταν έπεσε στα γόνατά του μετά από μια βολή στο τουρνουά Barclays το 2013 λόγω του χρόνιου πόνου στην πλάτη, που σχεδόν τελείωσε την καριέρα του. Και για την Williams, το βίντεο δείχνει την αποφασιστικότητά της όταν μένει πολύ πίσω από έναν αντίπαλο σε έναν αγώνα.

 

 

 

 

Η ταινία “Never Too Far Down” προβλήθηκε στα κανάλια κοινωνικών μέσων της Nike και στην τηλεόραση και κατά τη διάρκεια του livestream event “The Match. Champions for Charity” του Tiger Woods.  Προβλήθηκε επίσης χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Dortmund – Bayern Bundesliga.

 

“Όλοι έχουμε υποτιμηθεί», λέει ο James στο βίντεο. «Σε εκείνες τις στιγμές, αισθανθήκαμε ότι τελείωσε. Αλλά όταν δεν μας δινόταν καμία πιθανότητα, βρήκαμε κάπως αυτό το τελευταίο κομμάτι δύναμης για να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Επιστρέψαμε από το αδύνατο, ενώ είμασταν διαλυμένοι, βρήκαμε έναν τρόπο όταν είχε χαθεί η ελπίδα.”

 

Nike_lebron

 

Το βίντεο συνεχίζει να λέει ότι αυτή τη στιγμή, όλοι αγωνιζόμαστε για κάτι μεγαλύτερο από μια νίκη ή ένα πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα δείχνει εικόνες από την καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

Τελειώνει λέγοντας: “Αν έχουμε μάθει κάτι από τα αθλήματα, ανεξάρτητα από το πόσο κάτω έχουμε πέσει, δεν είμαστε ποτέ πολύ μακριά για να επιστρέψουμε.

Η εκστρατεία, στην οποία εμφανίζονται επίσης αποσπάσματα αθλητών της Nike, όπως οι Cristiano Ronaldo και Naomi Osaka, μεταξύ άλλων, ξεκίνησε το Σάββατο του Memorial Day και συνδέθηκε με την επιστροφή του Woods στο γήπεδο του γκολφ σε φιλανθρωπικό αγώνα την Κυριακή, όπου αυτός και ο Peyton Manning ήταν έτοιμοι να εναντιωθούν στους Phil Mickelson και Tom Brady.

 

Ο αγώνας συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια, που θα δωρηθούν σε προσπάθειες ανακούφισης από τον Covid-19.

 

 

Όλος ο κόσμος, αγωνιζεται για κάτι μεγαλύτερο από ένα πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή», είπε ο James. «Οι άνθρωποι αγωνίζονται και αυτό συνεχίζει να είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Για μένα, το να σκεφτομαι τη στιγμή που θα είμαστε σε θέση να παίξουμε ξανά, με κάνει να συνεχίζω. Ακόμα κι αν το μπάσκετ μοιάζει διαφορετικό για λίγο, είμαι ενθουσιασμένος με την πιθανότητα να επιστρέψω στο παιχνίδι, γιατί ξέρω πόσο εμπνευσμένο και ισχυρό σπορ μπορεί να είναι. Νομίζω ότι τα μαθήματα που παίρνουμε από τον αθλητισμό μπορούν να μας εμπνεύσουν όλους“.

 
Η Williams συμφωνεί:

Αυτή η εποχή δεν μοιάζει με καμία άλλη», είπε. «Εννοώ, δεν παίζω πλέον τένις! Κανείς δεν παίζει. Παίζω τένις για πάνω από 20 χρόνια και ποτέ δεν έχει ακυρωθεί ένα τουρνουά στην καριέρα μου για οποιονδήποτε λόγο μέχρι τώρα. Είναι μια τόσο μοναδική στιγμή στην ιστορία, με όλες αυτές τις παγκόσμιες προκλήσεις γύρω από τον ιό COVID-19 και με το πώς επηρεάζει όλους μας με τρόπους που είναι ίδιοι και επίσης τόσο διαφορετικοί.

 

serena_nike

 

 

Αυτή η πανδημία προκάλεσε τόση τραγωδία, αλλά ο αθλητισμός μπορεί ακόμα να είναι μια θετική δύναμη για τόσους πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στα αθλήματά μας όταν έρθει η ώρα, και ανυπομονώ για αυτό το Σαββατοκύριακο και δημιουργώ μια πλατφόρμα για να συγκεντρώσω χρήματα για ανακούφιση από το COVID-19 και ελπίζω να υπενθυμίσω στους λαούς τη χαρά που το γκολφ και άλλα αθλήματα μπορούν να φέρουν στον κόσμο.“, είπε ο Woods.

 

Δεδομένου ότι τα οργανωμένα αθλήματα σταμάτησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Nike εργάστηκε για να φέρει κοντά την κοινότητά της μέσω της πρωτοβουλίας Play Inside and Play for the World. Προσφέρει δωρεάν εβδομαδιαίες προπονήσεις ζωντανής ροής στο YouTube και ξεκλειδώνει το περιεχόμενο της εφαρμογής Nike Training Club.

 

 

www.nike.com

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!