Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα Παιχνιδιάτορες του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ

Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα Παιχνιδιάτορες του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ

Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα Παιχνιδιάτορες του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ
Μας στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα της πανδημίας – (video).

Η Μουσικοπαιδαγωγική ομάδα, Παιχνιδιάτορες του Πύργου, μας παρουσιάζει το δικό της Καραντίνα project βασισμένο στο τραγούδι του Χάρη Κατσιμίχα, “Λουλούδι του δάσους”. Έναν ύμνο στην αγάπη και στη φύση!

 

Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα, Παιχνιδιάτορες του Πύργου, της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές μουσικοπαιδαγωγικές, μουσικοθεατρικές παραστάσεις αλλά και live ενηλίκων, τη φετινή Άνοιξη… έμεινε σπίτι. Την εποχή της πανδημίας, η ανήσυχη ομάδα μετέτρεψε τον αποκλεισμό σε μουσική δημιουργία μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα υπέροχο βιντεάκι και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα που φοβίζει τους περισσότερους από εμάς.

 

Το τραγούδι που επιλέχθηκε αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της ομάδας, καθώς έχει άμεσα ταυτιστεί με όμορφες καλλιτεχνικές και όχι μόνο αναμνήσεις. Τραγουδώντας το στέλνουν νότες αισιοδοξίας σε όλους, στην πανεπιστημιακή και ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και σε όλους τους εκπαιδευόμενους /αεί διδασκόμενους πολίτες. 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για το αισιόδοξο μήνυμα!  

 

 

Για τους Παιχνιδιάτορες του Πύργου

Νίκος Θεοδωρίδης (Ε.Ε.Π., ΤΕΠΑΕ) και Πολύβιος Ανδρούτσος (Ε.Ε.Π., ΠΤΔΕ)

 

Δείτε περισσότερα για το έργο της Μουσικοπαιδαγωγικής Ομάδας “Παιχνιδιάτορες του Πύργου” της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ στη σελίδα τους στο Facebook

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!