Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η μεγαλύτερη online συναυλία που διοργανώνει η Lady Gaga για τον κορονοϊό

Η μεγαλύτερη online συναυλία που διοργανώνει η Lady Gaga για τον κορονοϊό

 

 

H One World: Together At Home έρχεται, και θα είναι η μεγαλύτερη online συναυλία. Διοργανώνεται για τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και να τιμήσουν τον αγώνα που δίνουν όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο, για να καταπολεμήσουν τον Covid-19. Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης online συναυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, είναι η Lady Gaga.

 

 

 

 

 

 

 

Στο παγκόσμιο online event εκτός από τη Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.

 

 

 

 

 

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Αμερικάνοι παρουσιαστές Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια ABC, CBS και NBC, καθώς και με online streaming στις 18 Απριλίου, 3 π.μ. ώρα Ελλάδος.

 

Η Lady Gaga έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 35 εκατ. Δολάρια, σε μόλις μία εβδομάδα. H ποπ σταρ επισήμανε ότι: «Είμαστε όλοι ευγνώμονες για την μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες γραμμές κατά τη διάρκεια του COVID-19. Αδιαφορείτε για τους εαυτούς σας για να βοηθήσετε τον κόσμο και σας ευχαριστούμε για αυτό.»

 

Ο γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ., Δρ. Adhanom Ghebreyesus, αναφέρει ότι: “Μπορεί να χρειάζεται να μείνουμε χωριστά για λίγο καιρό, αλλά μπορούμε ακόμα να συγκεντρωνόμαστε, εικονικά, για να απολαύσουμε υπέροχη μουσική. Η συναυλία One World: Together at Home αποτελεί μια ισχυρή παράσταση αλληλεγγύης ενάντια σε μια κοινή απειλή.”

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein