Home / Family  / Η Κim Kardashian κυκλοφορεί την πρώτη της παιδική συλλογή!

Η Κim Kardashian κυκλοφορεί την πρώτη της παιδική συλλογή!

Η Kim Kardashian παρουσιάζει τη νέα της παιδική συλλογή SKIMS. 

Το επόμενό της σχεδιαστικό -επαγγελματικό βήμα κάνει η Kim Kardashian, καθώς αυτή τη φορά σχεδίασε και κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή ρούχων για παιδιά. Λανσάρει μια collection για παιδιά με cozy homewear pieces την οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram.

 

Για τις ανάγκες της προώθησης και επικοινωνίας της νέας της collection επιστράτευσε τα παιδιά της και ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με την κόρη της φορώντας ίδιες πιτζάμες.  

Η Κim Kardashian κυκλοφορεί την πρώτη της παιδική συλλογή!
 
Μαμά και κόρη: Perfect match! 

Φυσικά ο λόγος που μαμά και κόρη φορούν τα ίδια ρούχα δεν είναι τυχαίος, καθώς αυτή τη γραμμή ακολουθεί η νέα της συλλογή η οποία περιλαμβάνει άνετα και χαριτωμένα ρούχα για παιδιά, αλλά και τις μαμάδες τους, αφού τα ίδια ακριβώς σχέδια κυκλοφορούν και στη γυναικεία συλλογή.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από αύριο, 19 Νοεμβρίου, online. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!