Home / Men  / Η θρυλική «μπανάνα» της Nokia επιστρέφει

Η θρυλική «μπανάνα» της Nokia επιστρέφει

Η θρυλική μπανάνα της Nokia επιστρέφει σε μια ανανεωμένη έκδοση!

 

Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του Nokia 3310 που αγαπήθηκε από τους λάτρεις των παλιών κινητών τηλεφώνων, η Nokia επαναφέρει το θρυλικό κινητό Nokia 8110, γνωστό και ως κινητό «μπανάνα», εμπλουτίζοντάς το με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ανταποκρίνονται περίφημα στην σύγχρονη εποχή.

 

 

Για τους νοσταλγούς των ’90s.

 

Το Nokia 8110 4G διατηρεί το σχεδιασμό και το στυλ του θρυλικού τηλεφώνου που κυκλοφόρησε το 1996 και διέθετε συρόμενο πορτάκι. Πιστή στο design του πρωτότυπου κινητού τηλεφώνου η εταιρεία HMD Global, δημιούργησε ένα smartphone που μας φέρνει στην μνήμη την γλυκιά εποχή που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα, παντρεύοντάς την με νέες λειτουργίες και features που μας είναι απαραίτητα στην σύγχρονη πραγματικότητα.

 

Το εκσυγχρονισμένο πλέον smartphone, σαφώς μικρότερο και ελαφρύτερο από το πρωτότυπο, θα κυκλοφορήσει σε μαύρο αλλά και κίτρινο χρώμα (της μπανάνας!) και θα διαθέτει  κεραία 4G LTE (VoLTE) και WiFi για να είναι εναρμονισμένο με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής!

 

 

 

Με καμπυλωτή έγχρωμη οθόνη αφής QVGA 2,4 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 320 x 240 pixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 205, χρονισμένο στα 1,1 GHz και λειτουργικό σύστημα YunOS, η νέα εκδοχή του Nokia 8110 θα προσφέρει στον χρήστη πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες όπως το Google Search και Google Maps παρέχοντάς του τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί στις πλέον βασικές απαιτήσεις του σήμερα. Ακόμη, η μπαταρία του κινητού είναι στα 1500mAh, η κάμερά του στα 2MP με φλας LED και διαθέτει Dual Sim.

 

Το ανανεωμένο Nokia 8110 4G αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μέσα στον Μάιο στην πολύ προσιτή τιμή των 79€!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!