Home / Fashion  / Η γυμνή καμπάνια της νέας sneaker συλλογής του Kanye West

Η γυμνή καμπάνια της νέας sneaker συλλογής του Kanye West

Η γυμνή καμπάνια της νέας sneaker συλλογής του Kanye West προκαλεί. 

 

Kυκλοφόρησε πρόσφατα το φωτογραφικό υλικό για την νέα του Yeezy 500 Supermoon sneaker καμπάνια του Kanye West και τα social media πήραν φωτιά. Ο ράπερ, σχεδιαστής και σύζυγος της Kim Kardashian λάνσαρε την νέα του καμπάνια για την καινούρια του σειρά sneaker και το σίγουρο είναι πως κατάφερε να προκαλέσει.  

 

 
Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε τα μοντέλα να φορούν τα sneaker του brand, με λιγοστά ή και καθόλου αθλητικά ρούχα, σε πόζες που για μερικούς μπορεί να θεωρηθούν προκληκτικές. Αρκετά μοντέλα μοιάζουν στον σωματότυπο της Kim Kardashian ενώ άλλα διαθέτουν τις κλασσικές αναλογίες που απαιτεί ο χώρος. 

 

 
Τη καμπάνια επιμελήθηκε ο φωτογράφος Eli Russell Linnetz που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον ράπερ αλλά και την οικογένεια Kardashian- Jenner. Δείτε και το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε στο Twitter και θα καταλάβετε. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!