Home / Fashion  / Η γκαρνταρόμπα της Elizabeth Taylor στο “σφυρί”!

Η γκαρνταρόμπα της Elizabeth Taylor στο “σφυρί”!

Ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της ηθοποιού δημοπρατούνται!

Η Elizabeth Taylor εκτός από διάσημη ηθοποιός, υπήρξε και μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του Hollywood, ένα fashion icon που μάγεψε με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, όχι μόνο στις αγαπημένες κλασικές ταινίες αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Σήμερα, οχτώ χρόνια μετά τον θάνατό της, πολλά από τα διάσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της βγαίνουν σε δημοπρασία, από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s Auctions.

 

 

 

Η Taylor υπήρξε μια γυναίκα, η οποία άνοιξε τον δρόμο για αυτό που σήμερα ορίζουμε ως modern-day celebrity.

 

Από τις 6 έως και τις 8 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δημοπρασία στο Beverly Hills αλλά και online. Εκτός όμως από κομμάτια της πλούσιας γκαρνταρόμπας της, θα δημοπρατηθούν κοσμήματά της αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα, πολλά από τα οποία εμφανίζονται σε πολλές από τις ταινίες που συμμετείχε η ίδια.

 

 

 

 

Το μπλε chiffon, Edith Head φόρεμα, το οποίο φόρεσε η Taylor στην πρεμιέρα της ταινίας του 1974  “That’s Entertainment” προβλέπεται να δημοπρατηθεί για 4.000 δολάρια, ενώ ένα ζευγάρι cowboy boots, υπολογίζεται να αγγίξουν τα 600 δολάρια.

 

 

Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο ίδρυμα “Elizabeth Taylor Aids Foundation”, το οποίο ιδρύθηκε από την ίδια την Taylor, έξι χρόνια μετά την ίδρυση του “American Foundation for Aids Research” (amfAR) το 1985, με την ίδια να έχει αναγνωριστεί ως η πρώτη celebrity ακτιβίστρια κατά του ιού HIV.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath