Home / Beauty  / Η Βασίλισσα της pop, Madonna, σε μία νέα beauty συνεργασία

Η Βασίλισσα της pop, Madonna, σε μία νέα beauty συνεργασία

Έρχεται η συναρπαστική Madonna x Too Faced makeup collection!

Έρχεται σύντομα η Too Faced x Madonna collection, η οποία αντικατοπτρίζει πλήρως τη δυναμική της ντίβας Madonna, που ακόμη και σήμερα κρατά τα ηνία της pop πλευράς της μουσικής βιομηχανίας. Η βασίλισσα της pop έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο των μουσικών πραγμάτων για περίπου τέσσερις δεκαετίες τώρα, ενώ πάντα βρίσκει τρόπο να επαναδημιουργεί το look της και να ανανεώνεται μέσω του στιλ που υιοθετεί αλλά και φυσικά μέσω του μακιγιάζ της. 

 

Η Βασίλισσα της pop, Madonna, σε μία νέα beauty συνεργασία

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δημιουργήσει μία συλλογή καλλυντικών, η οποία θα διαπνέεται από το προσωπικό της beauty ύφος. Έτσι, σε συνεργασία με το brand Too Faced σχεδίασε και κυκλοφορεί μία νέα σειρά με προϊόντα ομορφιάς, προσθέτοντας και αυτή το όνομά της στα beauty collabs που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. 

 

Η Βασίλισσα της pop, Madonna, σε μία νέα beauty συνεργασία

Η Βασίλισσα της pop, Madonna, σε μία νέα beauty συνεργασία

 

Η limited-edition collection καλλυντικών περιλαμβάνει δύο beauty kits, τα οποία περιλαμβάνουν παλέτα με σούπερ σκιές για τα μάτια, κραγιόν, highlighter, eyeliner και μάσκαρα και έρχονται σε δύο μοναδικά beauty κουτιά. Τα beauty items είναι εμπνευσμένα από τα looks της Madonna πάνω στη σκηνή και υπόσχονται να χαρίσουν λίγη από τη λάμψη της τραγουδίστριας σε κάθε γυναίκα. H συλλογή κυκλοφορεί με αφορμή τη νέα περιοδεία της τραγουδίστριας, Madame X tour, και θα είναι διαθέσιμη για πολύ λίγες μέρες. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!