Home / Men  / Η ανατρεπτική New Palace x Moschino Collection!

Η ανατρεπτική New Palace x Moschino Collection!

Η ανατρεπτική New Palace x Moschino Collection!
Όταν το υψηλό fashion design συναντά την streetwear πλευρά της μόδας. 

O Jeremy Scott, creative director του οίκου Moschino, είναι εκτός από ταλαντούχος, ανήσυχος, ιδιοφυής κι ανατρεπτικός, όπως ήταν άλλωστε και ο ιδρυτής του brand, Franco Moschino. Ο Franco, εκκεντρικός κι αντισυμβατικός, είχε πάντοτε ανατρεπτικές ιδέες. Έτσι, συνεχίζοντας το έργο κι όραμά του, ο Jeremy Scott ψάχνει κάθε φορά αυτό το “διαφορετικό” που θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κι ποιοτικό αποτέλεσμα.

Μετά από ιδιαίτερες συνεργασίες που είχε κάνει στο παρελθόν με τους H&M, Katy Perry και τους υπεύθυνους του δημοφιλούς παιχνιδιού “The Sims”προχωρά σε μία νέα συνεργασία με τον σχεδιαστή Lev Tanuj και την Street wear φίρμα Palace, για μία καινούργια capsule συλλογή που θα κυκλοφορήσει σε limited edition έκδοση. 

 

Η ανατρεπτική New Palace x Moschino Collection!

 

 

New Palace x Moschino Collection: The insides. 

Η συλλογή που παντρεύει την υψηλή ραπτική με το streetwear και skate design και το άνετο και cool στυλ που εκπροσωπεί το αγγλικό brand Palace, περιλαμβάνει puffer jacket, shearling jacket, τζιν, hoodies, Τ shirt και αξεσουάρ όπως μαντήλια.

Ενθουσιασμένος για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα, ο Jeremy Scott δήλωσε: “Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενο για τη συνεργασία με τους φίλους μου στο brand Palace για τη δημιουργία αυτής της collection, που είναι γεμάτη από ειρήνη, αγάπη και αγκαλιές¨. 

 

Η ανατρεπτική New Palace x Moschino Collection!

 

 

 

H collection – έκπληξη θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Νοεμβρίου on line.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!