Home / Fashion  / Εσείς πήρατε μέρος στο #VeryVersace challenge;

Εσείς πήρατε μέρος στο #VeryVersace challenge;

versace
#VeryVersace ονομάζεται το νέο challenge που ανακοίνωσε ο διάσημος οίκος για να ενώσει και να διασκεδάσει τους ακόλουθούς του.

 

Το challenge είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό Barocco V του οίκου που κοσμεί συγκεκριμένα τη σειρά Virtus, το οποίο είναι χαραγμένο περίπλοκα με φύλλα άκανθου: ένα σύμβολο αειθαλούς μακροζωίας που έχει εμφανιστεί στην τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη γλυπτική για χιλιετίες.

 

veryversace

 


Το φύλλο άκανθου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις συλλογές Versace στο show Άνοιξη-Καλοκαίρι 1992, ως μέρος της εκτύπωσης Barocco και έκτοτε έχει γίνει μέρος του brand.

 

 

versace

Ο οίκος Versace προσκαλεί τους φίλους και τους fan του να φωτογραφίσουν και να μοιραστούν αντικείμενα σε σχήμα V, τοπία, χώρους και σκηνές από την καθημερινή τους ζωή που αποδεικνύουν ότι το V είναι παντού.


Οι δημοσιεύσεις κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να περιλαμβάνουν το hashtag #VeryVersace ή θα πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στη διεύθυνση [email protected].

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!