Home / Fashion  / Επιλέξτε το κατάλληλο μαγιό, ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Επιλέξτε το κατάλληλο μαγιό, ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια! Το περσινό μαγιό δε μας αρέσει, θέλουμε να ανανεωθούμε και επιτέλους να βρούμε τι μας ταιριάζει πραγματικά! Τα μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αμέτρητα, όμως, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους τους σωματότυπους. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, με το δικό της μοναδικό σώμα, για το οποίο σίγουρα υπάρχει εκεί έξω το τέλειο μαγιό!

 

Ας δούμε παρακάτω ποιο μαγιό αναδεικνύει την κάθε σιλουέτα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

1. Για τον σωματότυπο “μήλο”.

Οι γυναίκες με σωματότυπο “μήλο” είναι πιο ανοιχτές επάνω στους ώμους, με έντονη κοιλίτσα και στήθος αλλά λεπτά πόδια. Ένα ολόσωμο μαγιό με λεπτές τιράντες και αρκετό άνοιγμα στο στήθος, θα κολακεύσει το επάνω μέρος χωρίς να το “μπουκώνει”, ενώ παράλληλα θα καλύψει την περιοχή της κοιλιάς.

 

 

2. Για μεγάλο στήθος

Είναι ένα από τα πιο θηλυκά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας και δυστυχώς για πολλές το αιώνιο πρόβλημα, όταν μιλάμε για μαγιό. Για την κατάλληλη στήριξη καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα μαγιό με μπανέλες στο πάνω μέρος, ώστε να μη φαίνεται το στήθος καθόλου πεσμένο και να αναδεικνύεται καταλλήλως. Ανάλογα με το αν έχετε μεγάλες ή μικρές πλάτες, μπορείτε να επιλέξετε το φάρδος που θα έχουν οι τιράντες.

 

 

 

3.Για μικρό στήθος

Εδώ έχουμε το εντελώς αντίθετο, δηλαδή γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν το εφέ του μεγαλύτερου στήθους. Τα bandeau bikini, τα οποία ουσιαστικά δε διαθέτουν κάποια στήριξη, είναι ιδανικά για μικρό στήθος, το οποίο κολακεύουν και αναδεικνύουν.

 

 

 

4. Για τον σωματότυπο “κλεψύδρα”.

Ή αλλιώς τη σιλουέτα της Kim Kardashian, με αρκετό στήθος, στενή μέση, ανοιχτή περιφέρεια και γλουτούς. Ένα high-leg μπικίνι, φορεμένο αρκετά ψηλά στο πλάι θα σας κολακέψει. Μην πέσετε στην παγίδα “όσο πιο φαρδύ στο πλάι τόσο το καλύτερο”, καθώς θα πετύχετε το εντελώς αντίθετο, δηλαδή μια καθόλου κολακευτική σιλουέτα.

 

 

 

5.Για αθλητικό σωματότυπο

Για τις πολύ αδύνατες κοπέλες χωρίς καμπύλες, τα πολυαγαπημένα ψηλόμεσα, retro ύφους μαγιό, είναι εκείνα που θα αναδείξουν τη λεπτή σιλουέτα τους. Δυστυχώς, λανθασμένα τα συγκεκριμένα μαγιό τα επιλέγουν κοπέλες με κοιλίτσα, καθώς θεωρούν ότι καλύπτουν το σημείο, όμως, στην ουσία το αναδεικνύουν.

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath