Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Επίπεδη κοιλιά: Tips για να την αποκτήσετε!

Επίπεδη κοιλιά: Tips για να την αποκτήσετε!

Diet συμβουλές για επίπεδο στομάχι!

Δείτε μερικές απλές και πολύ αποτελεσματικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε τη μέση σας πιο λεπτή και να αποβάλετε το περιττό βάρος και πόντους που ενδεχομένως έχετε στην περιοχή της κοιλιάς. 

 
Εμπιστευτείτε τα smoothies

Τα smoothies είναι υγιεινά, θρεπτικά, μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους και με τα κατάλληλα συστατικά να συμβάλουν στην απώλεια πόντων και λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Φτιάξε τα δικά σου νόστιμα smoothies με άπαχο γιαούρτι, φρούτα, μυρωδικά ή και μπαχαρικά που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην απώλεια λίπους. 

 

Smoothies, juices, beverages, drinks variety with fresh fruits and berries on a white wooden background.

 

 

Κόψτε το γάλα από τον καφέ σας

Το γάλα στον καφέ μπορεί να αποτελεί μια μακραίωνη συνήθεια που χαρίζει γεύση στον καφέ σας, όμως ταυτόχρονα σας προσθέτει επιπλέον θερμίδες. Προσπαθήστε να πείτε από εδώ και πέρα «όχι» στο γάλα, στο αφρόγαλο ή και στη σαντιγύ γιατί αφενός σας ανοίγει την όρεξη και αφετέρου σας ¨φορτώνει¨ με περιττές θερμίδες. 

 

 

Κάντε ευλαβικά την άσκηση σανίδα

Η καλύτερη άσκηση για την απώλεια λίπους από την κοιλιά είναι η κλασική άσκηση σανίδα. Προσπαθήστε να την βάλετε στην καθημερινότητά σας και να τη συνδυάσετε με αεροβική άσκηση ή τακτικούς περιπάτους και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Όταν πλέον η απλή άσκηση σανίδα γίνει για εσάς εύκολη, δοκιμάστε τις παραλλαγές της που θα αναδιαμορφώσουν το κορμί σας! 

 

 

Ελαττώστε τους υδατάνθρακες

Περιορίστε τους υδατάνθρακες που καταναλώνετε καθημερινά και εντάξτε στη διατροφή σας περισσότερες πρωτεΐνες, τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, φρούτα και λαχανικά. Μην κάνετε όμως το λάθος να απομακρύνετε από τη διατροφή σας εντελώς τους υδατάνθρακες γιατί κάτι τέτοιο θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μια διατροφή για είναι αποτελεσματική πρέπει να είναι ισορροπημένη. 

 

 
Κοιμηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε

Ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για την υγεία σας αλλά και για τη σιλουέτα σας. Όταν κοιμάστε καλά ξεκουράζεστε πνευματικά και σωματικά, έχετε λιγότερο άγχος και θέλετε να τρώτε λιγότερο. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!