Home / Cozyhome  / Εξωτικό και elegant το Kabuki Canton στη Ρόδο, με συνολική επίπλωση από την K2 Contract Furniture

Εξωτικό και elegant το Kabuki Canton στη Ρόδο, με συνολική επίπλωση από την K2 Contract Furniture

kabuki_canton

Στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου δημιουργήθηκε το δεύτερο Asian & sushi εστιατόριο Kabuki Canton της γνωστής στο νησί οικογένειας Pham.

Στόχος του ιδιοκτήτη και της διακοσμήτριας Nilay Durukanli ήταν η προσέλκυση του απαιτητικού κοινού του νησιού αλλά και των επισκεπτών του κατά τους θερινούς μήνες, σε συνεργασία με την ομάδα της Κ2 contract furniture που επιμελήθηκε τη συνολική επίπλωση του εστιατορίου.

 

kabuki_canton

 

 

Σε έναν minimal, ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο, με διακριτή διακόσμηση και ιδιαίτερες επιλογές φωτισμού έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνο περιβάλλον που μυεί από την πρώτη κιόλας στιγμή τον επισκέπτη στην κουλτούρα της ασιατικής γαστρονομίας.

Στη διακόσμηση πρωταγωνιστούν τα ασιατικά στοιχεία. Ένα μεγαλοπρεπές βουδιστικό άγαλμα, εκπλεπτυσμένοι πίνακες ζωγραφικής, κομψά πάνελ που οριοθετούν με στυλ τον χώρο και πολυτελή βάζα με λουλούδια, προσθέτουν ασιατικό αέρα στο εσωτερικό.

Επιβλητικές καμάρες με ασιατικές επιρροές συνομιλούν με τα υπόλοιπα στοιχεία διακόσμησης δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ χρώματα όπως το χρυσό, το μαύρο και αποχρώσεις του σμαραγδί ολοκληρώνουν το σκηνικό.

Η επιλογή επίπλων με μεταλλικές, ξύλινες και βελούδινες λεπτομέρειες και οι πολυτελείς μαρμάρινες επενδύσεις συνεισφέρουν σε ένα απόλυτα κομψό περιβάλλον.

Τέλος, επιλογή κρυφού, διακριτικού φωτισμού βοηθά τον επισκέπτη να επικεντρωθεί στο γευστικό του ταξίδι.

 

 

Ατμοσφαιρικό, elegant και γοητευτικό, το εσωτερικό του εστιατορίου είναι ιδανικό για πολυ – ασιατικές γαστριμαργικές περιπλανήσεις, τις οποίες μάλιστα μπορεί να δει ο επισκέπτης να ετοιμάζονται χάρις στην ανοικτού τύπου κουζίνα του εστιατορίου.

Την εξωτική εμπειρία συμπληρώνει το εντυπωσιακό bar με τα εκλεκτά ασιατικά cocktails, καθώς επίσης και τα πιάτα sushi.

 

kabuki_cantonkabuki_canton

 

Credits:

Επαγγελματική επίπλωση: Κ2 contract furniture

Interior design: Nilay Durukanli

 

Δείτε περισσότερα στο COZYHOME Spring 2020 / τεύχος 37,  που κυκλοφορεί!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!