Home / Good Life  / Art & Culture  / Ενδιαφέρουσες ρομαντικές ταινίες του Netflix

Ενδιαφέρουσες ρομαντικές ταινίες του Netflix

Ενδιαφέρουσες ρομαντικές ταινίες του Netflix
The Netflix Romance: Για να περάσετε γλυκά την ώρα σας. 
Πάρτε τα ποπ κορν καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε μία ή και παραπάνω από τις ρομαντικές ταινίες του Netflix που ξεχωρίσαμε. 
 
 
Κι Αν δεν Ήμουν Πλούσιος
 
Ρομαντική Κωμωδία. Διασκεδαστική, χαριτωμένη και ανάλαφρη. Μία γλυκιά ιστορία έρωτα από την οποία δεν λείπουν οι αστείες αλλά και πιο πικρές στιγμές.
 
Υπόθεση: Καλή ζωή, χρήματα, φάρμα, ντομάτες και γυναίκες: αυτά συνοψίζουν την καθημερινότητα του Τέτο. Γιος του πανίσχυρου Τεοντόρο, γνωστού ως Βασιλιά της Ντομάτας, ο μελλοντικός κληρονόμος της αυτοκρατορίας φυτειών και εργοστασίων βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται μετά τη γνωριμία του με την Πάουλα, η οποία είναι μια προσγειωμένη κοπέλα που σπουδάζει Ιατρική και ονειρεύεται την ανεξαρτησία της.
 

Σκηνοθεσία: Bruno Garotti

Ηθοποιοί: Danilo Mesquita, Giovanna Lancellotti, Jaffar Bambirra

 

 

 

Ίζι και Όσι

 

Ρομαντική κωμωδία. Ένα γερμανικό φιλμ για τα όνειρα και τον έρωτα. 

Υπόθεση: Μία κόρη δισεκατομμυριούχου κάνει εικονική σχέση με έναν απένταρο πυγμάχο για να εξαναγκάσει τους γονείς της να της επιτρέψουν να γραφτεί σε σχολή μαγειρικής. Τι θα γίνει όμως όσο περνάει ο καιρός; 

 

Σκηνοθεσία: Oliver Kienle

Ηθοποιοί: Lisa Vicari, Darcy Rose Byrnes, Langston Uibel

 

Για να δεις το trailer πάτα εδώ. 

 

 

Δεν Έχεις Ιδέα

Αισθηματικό δράμα που βλέπεις με ενδιαφέρον στο Neflix και σου αφήνει κάτι γλυκό στο τέλος. 

Υπόθεση: Η ντροπαλή, άριστη μαθήτρια Έλλι βοηθά τον γλυκό αθλητή Πολ να εντυπωσιάσει ένα από τα δημοφιλή κορίτσια του σχολείου. Αλλά η νέα και απρόσμενη φιλία τους περιπλέκεται, όταν η Έλλι ανακαλύπτει ότι τρέφει συναισθήματα για το ίδιο κορίτσι. Σε σενάριο/σκηνοθεσία της Άλις Γου.

 

Σκηνοθεσία: Alice Wu

Ηθοποιοί: Leah Lewis, Daniel Diemer, Alexxis Lemire

 

 

 

Σ’ Αγαπώ, Ηλίθιε
Ρομαντική κωμωδία. Μια ταινία που βλέπεις ευχάριστα, σε βοηθά να γελάσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και αν σου αρέσουν τα Ισπανικά, να ακούς και την αγαπημένη σου γλώσσα.
 
Υπόθεση: Όταν τον παρατάει η κοπέλα του, ο Μάρκος προσπαθεί να “ξαναγεννηθεί” ως σύγχρονος άντρας, με τη βοήθεια μίας παλιάς φίλης που επανέρχεται τυχαία στη ζωή του και ενός διαδικτυακού γκουρού.
 
 
Σκηνοθεσία: Laura Mañá
 
Ηθοποιοί: Quim Gutiérrez, Natalia Tena, Alfonso Bassave, Alba Ribas Benaiges, Patricia Vico
 
 
Ενδιαφέρουσες ρομαντικές ταινίες του Netflix
 
 
Δείτε το trailer εδώ. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!