Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ενδιαφέροντα facts για την ηθοποιό Lily Collins

Ενδιαφέροντα facts για την ηθοποιό Lily Collins

Ενδιαφέροντα facts για την ηθοποιό Lily Collins
Lily Collins: Η λαμπερή και γλυκιά πρωταγωνίστρια του Emily in Paris. 

Ποια είναι η γλυκιά πρωταγωνίστρια της σειράς Emily in Paris που έχουμε αγαπήσει; Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την όμορφη ηθοποιό Lily Collins. 

 

Ενδιαφέροντα facts για την ηθοποιό Lily Collins

Το 2009, όταν ήταν μόλις 20 ετών προσκεκλημένη σε tea party.

 

 

To πλήρες όνομά της είναι Lily Jane Collins. Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1989 στο Surrey της Αγγλίας. Είναι κόρη του διάσημου Βρετανού καλλιτέχνη και pop star Phil Collins και της δεύτερης συζύγου του Jill Tavelman, η οποία είναι Αμερικανίδα. Όταν χώρισαν οι γονείς της μετακόμισε με την μητέρα στη στο Los Angeles. Τότε ήταν πέντε ετών. 

 

To 2000 με τον πατέρα της Phil Collins και άλλα μέλη της μεγάλης τους οικογένειας, στην 72η τελετή των Βραβείων Όσκαρ.

 

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας κι έχει εργαστεί στον χώρο των media. Πιο συγκεκριμένα, εργάστηκε στο Nickelodeon και στην Teen Vogue, όμως η υποκριτική την κέρδισε. 

Αγαπά πολύ τις αντίκες, ό,τι vintage και παλιό. Λατρεύει την αισθητική τους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι συλλέκτρια vintage αντικειμένων. 

 

 

 

Τον Σεπτέμβρη του 2020 αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Charlie McDowell, με τον οποίο άρχισαν να βγαίνουν το 2019. Ο  αγαπημένος της Charlie δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του θεάματος. Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και έχει τη δική του εταιρία παραγωγής Cloudbreak Productions. 

Η σειρά “Η Έμιλι στο Παρίσι” είναι για εκείνη μία από τις πιο ξεχωριστές κι αγαπημένες της δουλειές. Έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως λατρεύει τη μόδα και είναι μεγάλη της χαρά και τιμή που συνεργάστηκε με την fashion expert και costume designer, Patricia Field. 

 

 

Πάντοτε κομψή και λαμπερή!

 

Έχει γράψει το βιβλίο Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me, στο οποίο αποκαλύπτει πως ως έφηβη ήρθε αντιμέτωπη με τις διατροφικές διαταραχές. Μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε μία πολύ καλή ταινία που αφορά ακριβώς αυτά τα θέματα υγείας, όπως την ανορεξία. Το φιλμ ονομάζεται “Έως το κόκκαλο” και βγήκε το 2017. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!