Home / Men  / Ενδιαφέροντα νέα για όσους αγαπούν την τεχνολογία

Ενδιαφέροντα νέα για όσους αγαπούν την τεχνολογία

Ενδιαφέροντα νέα για όσους αγαπούν την τεχνολογία
Ειδήσεις και νέα gadgets για τους tech lovers. 

Αν αγαπάτε την τεχνολογία, σας αρέσουν πολύ τα gadgets και θέλετε να μένετε updated για ό,τι νέο, τότε τα παρακάτω tech news θα σας ενθουσιάσουν. 

 

 

Smart Bracelet Combo.

Ένα gadget που συνδυάζει δύο λειτουργίες και θα το αγαπήσετε. Ο λόγος για ένα fitness tracker που υπολογίζει μεταξύ άλλων πόσες θερμίδες καίτε, ελέγχει την ποιότητα του ύπνου σας και μετρά τους παλμούς σας, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα κομψό bracelet για να αποθηκεύετε τα ασύρματα Bluetooth ακουστικά σας. Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν απλό ρολόι, ενώ συνδέεται και με το smartphone σας.  

 

 

 

 

 

 

 

For photo lovers. 

Εκτυπώστε τις photo που βγάζετε και ανεβάζετε στα social media στη στιγμή, με το φορητό printer της Canon, που μπορείτε να έχετε μαζί σας ανά πάσα ώρα και στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε. Το Canon IVY Wireless Bluetooth Mobile printer συνδέεται με Βluetooth με όλες τις συσκευές, είναι ελαφρύ και πολύ βολικό μεταφορά και τη χρήση του. 

 

 

Ενδιαφέροντα νέα για όσους αγαπούν την τεχνολογία

 

 

Game Gear Micro.

Η κλασική Game Gear κονσόλα της SEGA έρχεται σε μία μοντέρνα σύγχρονη εκδοχή της, για να γιορτάσει την επέτειο 60 χρόνων της εταιρίας. Πρόκειται για τον ανταγωνιστή του πολύ αγαπημένου Game Boy της Nintendo που έχει χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Το Game Gear Micro έρχεται σε τέσσερα χρώματα και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβρη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ιαπωνία. 

 

Ενδιαφέροντα νέα για όσους αγαπούν την τεχνολογία

 

 

 
Must have tech lovers book.

Ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες του Ιουνίου και θα κατενθουσιάσει τους λάτρεις της πληροφορικής. Μέσα από τις συναρπαστικές σελίδες του, το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τις λεπτομερείς πληροφορίες του οι συγγραφείς Alex Wiltshire και John Short κάνουν μία αναδρομή στη γέννηση των προσωπικών υπολογιστών, παρουσιάζοντας στους αναγνώστες 100 vintage computers που άλλαξαν τον κόσμο της τεχνολογίας και φυσικά της ζωής μας.

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Ketut Subiyanto from Pexels

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!