Home / Good Life  / Εμπνευστείτε από 5 λαχταριστά Instagram accounts! 

Εμπνευστείτε από 5 λαχταριστά Instagram accounts! 

Ξεχωριστά Instagram accounts που μας μυούν στη γαστρονομία. 

Ένα οπτικό ταξίδι στη γευσιγνωσία και πηγή έμπνευσης για γευστικές συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι. Συγκεντρώσαμε τους πιο tasty λογαριασμούς στο Instagram που θα σας γοητεύσουν ακαριαία με το πλούσιο γαστρονομικό τους περιεχόμενο. 

 

Not Without Salt @ashrod

Η Ashley Rodriguez μοιράζεται με τους food lovers εκλεπτυσμένες συνταγές μαγειρικής και μέσα από το site της  notwithoutsalt.com  μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της γαστρονομίας!

 

https://www.instagram.com/p/BpcZvPwHKQo/

 

Lindsey Silverman Love @dollyandoatmeal

H blogger, φωτογράφος και συγγραφέας Lindsey Silverman Love, δημιουργεί υπέροχες γλυκές και αλμηρές συνταγές και μας τις παρουσιάζει με τον μοναδικό artistic της τρόπο στο δημοφιλές account της στο Instagram! 

 

https://www.instagram.com/p/BnwI9ERjZur/

 

 Eva Kosmas Flores @evakosmasflores

Κηπουρός, φωτογράφος και λάτρης της μαγειρικής, η Eva Kosmas Flores συνδυάζει τις διαφορετικές ιδιότητές της και μας παρουσιάζει νόστιμες συνταγές που μας ελκύουν πρώτα οπτικά και μας καλούν να τις φτιάξουμε και εμείς! 

 

https://www.instagram.com/p/BpHmWvnH2Wc/

 

Ashley Alexander @gatherandfeast

O λογαριασμός της Ashley Alexander είναι χάρμα οφθαλμών. Περιηγηθείτε στο μαγευτικό της account για να θαυμάσετε τις πιο ενδιαφέρουσες food photos που χάρη στην υψηλή τους αισθητική μας εντυπωσιάζουν! 

 

https://www.instagram.com/p/Bo2poMXHYoE/

 

Jake Cohen @jakecohen

Λάτρης της pasta και όχι μόνο, ο κριτικός γαστρονομίας Jake Cohen, μοιράζεται με τους θιασώτες του καλού φαγητού, απολαυστικές συνταγές για κρύα και ζεστή κουζίνα. 

 

 

5+1 Gabriel Cabrera @artfuldesperado

Έντονα χρώματα, πληθωρικές εικόνες και το φαγητό πρωταγωνιστής σε έναν λογαριασμό που παντρεύει άψογα την τέχνη της γαστρονομίας με την τέχνη της φωτογραφίας. Πίσω του κρύβεται ο ταλαντούχος φωτογράφος Gabriel Cabrera. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!