Home / Beauty  / Εμπνευστείτε από τις hair αλλαγές των celebrities!

Εμπνευστείτε από τις hair αλλαγές των celebrities!

Μεταμορφώστε το look σας, ακολουθώντας τις λαμπερές αλλαγές των celebrities! 

Πάρτε ιδέες για hair μεταμόρφωση από τις celebrities και επιλέξτε το look και την απόχρωση που θα οδηγήσει στην δική σας hair αναγέννηση το 2019!

 

Από το γλυκό καστανό η τραγουδίστρια Ariana Grande πέρασε σε ένα πλατινέ ξανθό που της ομολογουμένως της πάει πολύ, κάνοντας αλλαγή και στο haircut της, καθώς πλέον μία χαριτωμένη φράντζα δίνει ακόμη πιο girly και νεανική διάθεση στο look της! 

 

 

 

Bella Hadid

Εάν πάλι δεν είστε έτοιμες να κόψετε φράντζα, κάντε το κόλπο της Bella Hadid και δημιουργήστε μία ψεύτικη φράντζα, όποτε εσείς το επιθυμείτε! Αυτό μπορεί να γίνει αφενός εάν βάλετε ένα extension όπως η Hadid ή αφετέρου αν δημιουργήσετε τη φράντζα χρησιμοποιώντας τα μαλλιά σας. 

 

 

 
Lady Gaga

Αν η τόλμη είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, τότε  χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα της Lady Gaga η οποία προς το παρόν απέταξε από πάνω της το ξανθό χρώμα και υιοθέτησε μία μπλε -γαλάζια απόχρωση στα μαλλιά της. Πολλές celebrities (ακόμη και η Julia Roberts!) άλλωστε πειραματίζονται κατά καιρούς με bold και μη αναμενόμενα χρώματα στα μαλλιά, όταν θέλουν επειγόντως μία αλλαγή στο look τους. 

 

 

 

Hailey Baldwin

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε η πανέμορφη Hailey Baldwin επιλέγοντας μία ροζ απόχρωση για τα μαλλιά της. Επέλεξε όμως να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε ό,τι αφορά το κούρεμά της, μένοντας στο κοντό καρέ που της πάει περίφημα και αναδεικνύει μοναδικά τον δυναμισμό και τα χαρακτηριστικά της! 

 

 

 

Cara Delevingne

Η Cara Delevingne θέλησε να δώσει έναν πιο pop χαρακτήρα στο ελαφρώς aggresive look της, επιλέγοντας και εκείνη τον ροζ δρόμο. Φαίνεται πως το ροζ είναι φέτος πιο must από ποτέ! 

 

 

 

Kylie Jenner

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και chic hair tranformations είναι αυτό της Kylie Jenner η οποία έγινε πιο κομψή από ποτέ με το νέο της bob look! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!