Home / Cozyhome  / Ελληνικοί μύθοι και ρετρό γραφιστικά στο νέο gift book της Gucci.

Ελληνικοί μύθοι και ρετρό γραφιστικά στο νέο gift book της Gucci.

cozy vibe design gucci giftbook
Aκόμα μια ξεχωριστή συνεργασία για τον διάσημο οίκο μόδας.

 

Στο πλαίσιο της νέας Gift Giving campaign της Gucci, το ιταλικό brand ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός βιβλίου, το οποίο έχει επιμεληθεί ο digital designer Ignasi Monreal. To βιβλίο θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό έργων τέχνης του εικαστικού, εμπνευσμένα από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του οίκου εδώ και πολλά χρόνια. Δερμάτινα είδη, αξεσουάρ, έπιπλα, είδη deco και φυσικά ρούχα και παπούτσια “παρελαύνουν” από τις σελίδες της μοναδικής αυτής έκδοσης.

 

Ο Monreal συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Gucci το 2015, όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης για το #GucciGram, ένα project που καλούσε καλλιτέχνες να αποτυπώσουν μέσα από τη δική τους ματιά, κλασικά σχέδια της Gucci.

 

Tα ξεχωριστά έργα του ανατρεπτικού εικαστικού, συνδυάζουν πολλά και διαφορετικά στοιχεία, όπως θρησκευτικά σύμβολα, μύθους και αναφορές στον υπερρεαλισμό.

Για το εξώφυλλο επέλεξε τον μύθο του Ίκαρου, μια από τις αγαπημένες ιστορίες του Monreal. Έτσι, αποτυπώνεται ο Ίκαρος να πλησιάζει τον ήλιο και τελικά να πέφτει στον fashion παράδεισο της Gucci.

 

Όλα τα σχέδια δημιουργήθηκαν ψηφιακά, με τη χρήση tablet, συνδυάζοντας φαντασιακά στοιχεία, που “αγγίζουν” συχνά επιμελώς τα όρια του κιτς, κάνοντας μια πολύ ιδιαίτερη αναδρομή στην ιστορία και τα iconic Gucci αντικείμενα.

 

Ακόμη ένας καλός τρόπος να προωθήσει ο οίκος την κολεξιόν της γιορτινής περιόδου και μια πολύ ξεχωριστή ιδέα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

 

cozy vibe design gucci giftbook

 

https://www.instagram.com/p/9Y886CCxr0/

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath