Home / Beauty  / Εικονική περιήγηση στην boutique Maison Dior στις Champs-Elysées

Εικονική περιήγηση στην boutique Maison Dior στις Champs-Elysées

maison dior champs elysees
Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να περιπλανηθεί σε μια υπερπολυτελή boutique, μόνος, για όση ώρα θέλει και χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας, για να ψωνίσει με την ησυχία του ή απλά για ευχαρίστηση;

Πλέον, είναι εφικτό να το κάνει κάποιος αυτό και μάλιστα στην πιο όμορφη λεωφόρο του κόσμου, όπου βρίσκεται η boutique Maison Christian Dior.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου, το εικονικό κατάστημα Dior Maison προσφέρει μια καινοτόμα εμπειρία αγορών. Σε επαυξημένη πραγματικότητα, περπατάμε στο πανέμορφο περιβάλλον που βρίσκεται στην 52 Avenue des Champs-Elysées, στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Από την είσοδο του καταστήματος, όπου μπορείτε να περιστρέψετε την εικόνα 360 μοίρες και να δείτε τη γνωστή παριζιάνικη λεωφόρο, η εμπειρία είναι εντυπωσιακή.

 

maison dior champs elysees

 

Μέσα; Τα αρώματα, τα κεριά και οι θεραπείες μπάνιου και σώματος παρουσιάζονται όμορφα σε ράφια από γυαλί με εμφανείς τις ονομασίες τους. Με ένα απλό κλικ σε μία από τις δημιουργίες του Maison Christian Dior, μπορείτε να ανακαλύψετε τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος και την τιμή του πριν μπορέσετε να το προσθέσετε στο καλάθι σας.

 

maison dior

 

maison dior virtual tour

 

Δίπλα, βρίσκεται ειδικός χώρος όπου με καθοδήγηση μπορεί ο επισκέπτης να δημιουργήσει ένα custom-made δώρο, χαράσσοντας για παράδειγμα ένα όνομα σε ένα μπουκάλι αρώματος.

 

dior gift sets

 

Έξι φορές το χρόνο, το εικονικό κατάστημα αλλάζει την ατμόσφαιρα, με βάση τη δραστηριότητα του οίκου. Σε αυτή τη χρονική στιγμή, η οθόνη που βρίσκεται στο βάθος του καταστήματος δείχνει εικόνες από το Château de La Colle Noire στο Grasse, ένα μέρος που ο Christian Dior επέλεγε για να ξεφύγει από την καθημερινότητά του.

 

 

Ξεκινήσετε την εικονική σας βόλτα εδώ!

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!