Home / Good Life  / Art & Culture  / Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση “Emerging Artists 2” στην Artforum

Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση “Emerging Artists 2” στην Artforum

 
Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:00-18:00 η  ARTFORUM GALLERY εγκαινιάζει την έκθεση”EMERGING ARTISTS 2″. Μια ομαδική έκθεση 3 νέων καλλιτεχνών πολλά υποσχόμενων στον χώρο της τέχνης. Η Χριστίνα Κυριάκου, η Χριστίνα Παπαϊωάννου και η Ισμήνη Τελιγιορίδου παρουσιάζουν την εικαστική τους πρόταση με κοινό άξονα την αγάπη τους για την ζωγραφική!
 
 
 
 
 
 
 Η  Χριστίνα Κυριάκου, γεννημένη στην Κύπρο, είναι απόφοιτη του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., του ακαδημαϊκού έτους 2014-2019 στο Δ’ εργαστήριο Ζωγραφικής με διδάσκοντες τους Γιάννη Φωκά και Βαγγέλη Πλοιαρίδη. Το 2019 κέρδισε το 3ο βραβείο “ΜATAROA” που δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair με την ΠΕΕΒΕ (Πολιτιστική Εταιρεία).
 
 
 
 
 
 
 Η Χριστίνα Παπαϊωάννου, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, από το Στ’/Β’ Εργαστήριο ζωγραφικής με καθηγητές τον Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη και τον Γ. Χαρβαλιά, το έτος 2014. Το 2019 ήταν στους 10 επιλεγέντες νέους καλλιτέχνες των MATAORA Awards, εκθέτοντας ατομικά στην 4η Art Thessaloniki Contemporary Art Fair.
Η δουλειά της έχει δημοσιευτεί στο International ArtMaze Magazine, Late Summer Issue #4.
Έχει εκθέσει σε Ελλάδα, Κύπρο και Λονδίνο και δουλειά της βρίσκεται σε ιδιωτικές συλλογές.
 
 
 
 
 
 
 Η Ισμήνη Τελιγιορίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1990. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. το 2014 με καθηγητή τον Γιάννη Φωκά. Το 2018 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό «Έρευνα στην Τέχνη και την Δημιουργία» στην Σχολή Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης.
Το 2019 βραβεύτηκε από το Μουσείο Thyssen της Μαδρίτης στα πλαίσια του διαγωνισμού ‘’Versiona Thyssen’’. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις, διοργανώσεις και residencies στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.
 
 
 
 
 
 
Κεντρική φωτογραφία: έργο της Χριστίνας Κυριάκου και της Ισμήνης Τελιγιορίδου
 
 
 
 
Διάρκεια έκθεσης : 08/02 – 22/02/2020
 
Ωράριο :  Δευτέρα-Παρασκευή 17.00-20.30, Σάββατο 11.00-14.30
 
Περισσότερες πληροφορίεςhttp://artforum.gr/
 
 
 
 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein