Home / Beauty  / Είναι το γκρι κραγιόν η νέα τάση στο make up;

Είναι το γκρι κραγιόν η νέα τάση στο make up;

Το γκρι κραγιόν, η νέα hot τάση στο make up!

Το είδαμε πριν λίγο καιρό στα χείλη της Beyoncé και είναι γεγονός πως μας ενυπωσίασε! Είναι άραγε το γκρι κραγιόν η νέα τάση στο μακιγιάζ; 

 

 

Πριν κάποιους μήνες η Gigi Hadid επέλεξε την γκρι απόχρωση στο κραγιόν της για μια δημόσια εμφάνιση και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, αποδεικνύοντας πως ένα χρώμα που δεν είναι σίγουρα πρώτο στις προτιμήσεις μας, μπορεί να συνεισφέρει σε ένα επιτυχημένο μακιγιάζ. 

 

 

Τι πρέπει να προσέξουμε με το γκρι κραγιόν 

Καθώς είναι σίγουρα μία απόχρωση που ξεφέυγει από τους κλασσικούς τόνους που χρησιμοποιούμε στα χείλη, θέλει περισσότερη προσοχή τόσο πριν την εφαρμογή του όσο και κατά τη διάρκεια. 

 

 

Tip 1 

Κάντε ένα ελαφρύ scrub στα χείλη σας με ζάχαρη και βούτυρο κακάο πριν την εφαρμοφή του κραγιόν για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Με την παραπάνω απολέπιση θα έχετε καταφέρει να ενυδατώσετε και τα χείλη σας χάρη στο βούτυρο κακάο. 

Tip 2 

Απλώστε το κραγιόν στα χείλη σας και βεβαιωθείτε ότι το έχετε στεγνώσει με ένα χαρτομάντηλο, κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις, για να διασφαλίσετε ότι έχει απλωθεί ομοιόμορφα το προιόν και θα δείχνει τέλειο! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!