Home / Beauty  / Είναι τα gigantic μαλλιά της Kaia Gerber η νέα τάση;

Είναι τα gigantic μαλλιά της Kaia Gerber η νέα τάση;

Τα extreme μαλλιά της Kaia Gerber είναι η τάση για τη νέα σεζόν; 

 

Τα είδαμε στη Kaia Gerber στο show του οίκου Valentinο αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν μας αρέσουν… Αυτό που μπορούμε όμως να πούμε με βεβαιότητα είναι πως το συγκεκριμένο extreme hairstyle με τον τεράστιο όγκο είναι μια νέα πρόταση για τη νέα σεζόν! 

 

 

Έμπνευση του θρυλικού hairstylist Guido Palau, το hair look της Kaia Gerber μας θυμίζει κάτι από προηγούμενες δεκαετίες, είναι σούπερ extreme και πληθωρικό.

 

 

Ενώ οι περισσότεροι βλέπουμε με σκεπτικισμό το συγκεκριμένο massive hairstyle, καθώς δεν είναι ούτε λειτουργικό ούτε πολύ κομψό, η όμορφη κόρη της Cindy Crawford, δήλωσε κατενθουσιασμένη στον λογαριασμό της στο instagram, «Αυτά τα μαλλιά και αυτή η beauty στιγμή ήταν πολύ περισσότερα από τα πάντα!».

 

Είναι γεγονός πως είναι ένα μεγαλοπρεπές hairstyle που ταιριάζει άψογα στα catwalks και τα fashion events! Η υπερβολή του όμως και η χρόνος που απαιτεί για να γίνει, μας κάνει να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας για τη εφαρμογή του στη καθημερινότητά μας.  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!