Home / Lifestyle  / Celebrities  / Είδηση Βόμβα για τους λάτρεις των Kardashians

Είδηση Βόμβα για τους λάτρεις των Kardashians

Είδηση Βόμβα για τους λάτρεις των Kardashians
Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το τέλος του reality “Keeping Up With the Kardashians”.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και με ένα συνοπτικό κείμενο, ανακοίνωσε η Kim Kardashian το τέλος του reality show  “Keeping Up With the Kardashians”. 

Το reality που ξεκίνησε το 2007, μετρά 14 χρόνια, 20 σεζόν και αμέτρητα επεισόδια με την καθημερινότητα και τις ερωτικές και επαγγελματικές περιπέτειες της οικογένειας Kardashian – Jenner, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, το συγκεκριμένο show ευθύνεται για την άνοδο αρκετών μελών της οικογένειας στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών. Τέλος, σύμφωνα με την διάσημη και πάμπλουτη οικογένεια ήρθε η ώρα να φτάσει στο τέλος του, ενώ η Kim πληροφόρησε το κοινό πως η τελευταία του σεζόν θα βγει στον αέρα το 2021. 

 

 

Η είδηση “έσκασε” εντελώς αναπάντεχα και όπως ήταν φυσικό πλήθος θαυμαστών εξέφρασε κάτω από το post της Kim Kardashian, που ανέβηκε πριν περίπου 9 ώρες τη λύπη του για το τέλος του reality. 

 

Είδηση Βόμβα για τους λάτρεις των Kardashians

 

 

Αναλυτικά το post της Kim Kardashian.

“Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians.

Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.

Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Κιμ.”

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!