Home / Beauty  / Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά με 5 κινήσεις

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά με 5 κινήσεις

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά με 5 κινήσεις
Πώς θα δώσετε όγκο στα μαλλιά σας; Με αυτά τα μυστικά περιποίησης!

Έχετε λεπτή τρίχα και τα μαλλιά σας φαίνονται αδύναμα και θαμπά; Συγκεντρώσαμε για εσάς συμβουλές περιποίησης και styling για πλούσια μαλλιά με εντυπωσιακό όγκο. 

 

 

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά με 5 κινήσεις

 

 

Ραντεβού με το κομμωτήριο. 

Αν έχετε λεπτή τρίχα, τότε να θυμάστε πως τα μακριά μαλλιά δεν σας ταιριάζουν, γιατί είναι πιο βαριά και χάνουν τον όγκο τους. Τι να κάνετε; Ήρθε η στιγμή να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας. Επενδύστε σε κουρέματα που θα “ελαφρύνουν” το κεφάλι σας και θα δώσουν μονομιάς τον πολυπόθητο όγκο στα μαλλιά σας, όπως καρεδάκια ή bob φιλαριστό κούρεμα. Για ακόμη πιο πλούσιο αποτέλεσμα, δοκιμάστε τις αφέλειες και τα ασύμμετρα haircuts που ενισχύουν τον όγκο και χαρίζουν κίνηση στα μαλλιά. 

 
Δοκιμάστε την χωρίστρα στο πλάι. 

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε hairstyle; Μία από τις συμβουλές για όγκο στα μαλλιά που απαιτούν όμως μερική μεταμόρφωση είναι και παρακάτω.

Η χωρίστρα στη μέση “βαραίνει” την εικόνα των μαλλιών με αποτέλεσμα να τα κατεβάζει και να χάσουν κάθε αίσθηση όγκου. Αυτό που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι μια χωρίστρα στο πλάι. Πρώτα “κρεπάρετε” ελαφρώς τα μαλλιά σας κι έπειτα προχωρήστε στο νέο σας look. H διαφορά θα γίνει αμέσως αισθητή. 

Πώς θα τα κρεπάρετε: 

Πιάστε μια τούφα από τα μαλλιά σας και κρατήστε την από την άκρη της.

Με μία λεπτή χτένα ξεκίνα χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα κάτω και αφήστε μερικές τρίχες ψηλά.

Κάντε την ίδια κίνηση δύο με τρεις φορές σε κάθε τούφα για να επιτύχετε αύξηση όγκου. 

Βάλτε λακ και έπειτα χτενίστε ελαφρά. 

 

 

Όχι στο conditioner και τα hairs oils. 

Το conditioner και τα λαδάκια μαλλιών θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο λιπαρά και βαριά, με αποτέλεσμα να υποκύψουν στους νόμους της βαρύτητας και να χάσουν τον όγκο και την κίνησή τους. Χρησιμοποιήστε τα σε πολύ αραιή συχνότητα σαν μάσκες μαλλιών. 

 

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά με 5 κινήσεις

 

 

Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα.

Η πιο εύκολη από όλες τις συμβουλές για extra όγκο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε το κεφάλι σας ανάποδα και να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι. Μία βούρτσα θα βοηθήσει για περισσότερο όγκο.

 

To πολύτιμο ξηρό σαμπουάν.

Χρησιμεύει στην απομάκρυνση της λιπαρότητας και στην ενίσχυση του όγκου των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε το ξηρό σαμπουάν βάζοντας μία ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σας και κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ για να δώσετε τον όγκο που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που δεν έχετε στη διάθεσή σας ξηρό σαμπουάν χρησιμοποιήστε πούδρα για τα μωρά, λειτουργεί κι αυτή! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!