Home / Beauty  / Δώστε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας όπως οι celebrities

Δώστε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας όπως οι celebrities

Δώστε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας όπως οι celebrities
Πώς θα αποκτήσετε το απόλυτο σχήμα στα φρύδια σας. 

Ζηλεύετε τα πυκνά φρύδια της Cara Delevingne και της Lily Collins; Ή θα θέλατε να έχετε τα πιο λεπτά αλλά επίσης καλοσχηματισμένα φρύδια της Kim Kardashian η οποία σύμφωνα με την Google UK, έρχεται 2η στην κατάταξη με τις celebrities που έχουν τα πιο όμορφα φρύδια; Όποιο κι αν είναι το στυλ και σχήμα που αγαπάτε -και ταιριάζει φυσικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας- μπορείτε να το πετύχετε. Συγκεντρώσαμε για εσάς τα μυστικά για να δώσετε το τέλειο σχήμα και περιποίηση στα φρύδια σας όπως οι επαγγελματίες. 

 

Δώστε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας όπως οι celebrities

 

 

Μην κάνετε τίποτα χωρίς σχέδιο. 

Για να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας δεν αρκεί να πάρετε απλά το τσιμπιδάκι και να ξεκινήσετε να αφαιρείτε τρίχες. Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι -οποιασδήποτε απόχρωσης, το χρώμα δεν μας αφορά στην παρούσα φάση- και κάντε το σχήμα που θέλετε να έχουν τα φρύδια σας προσεκτικά.

Στη συνέχεια βγάλτε τις τρίχες που είναι εκτός του σχήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το σωστό και θα αναδεικνύει το βλέμμα σας όπως πρέπει.

 

Μην ξεχνάτε το κούρεμα. 

Αν τα φρύδια σας έχουν την τάση να μακραίνουν τότε το τσιμπιδάκι δεν είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το σχήμα που επιθυμείτε. Ένα ψαλιδάκι με μυτερό και λίγο κυρτό άκρο θα σας βοηθήσει να “κουρέψετε” τα φρύδια σας και να δημιουργήσετε το σωστό σχήμα.  

 

Δώστε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας όπως οι celebrities

 

 

Σωστή ψυχολογία. 

Μην πάτε να βγάλετε τα φρύδια σας όταν είστε νευριασμένες, ακούστε που σας λέω. Θα ξεσπάσετε επάνω τους και θα αφαιρέσετε πολύ περισσότερες τρίχες από ό,τι θέλατε και μετά bye bye τέλειο σχήμα. 

 
Η σωστή απόχρωση.

Αν έχετε κάποια κενά, τότε μια γρήγορη λύση για να τα γεμίσετε είναι το μολύβι. Βάψτε τα φρύδια σας με την κατάλληλη απόχρωση, φροντίστε να είναι κοντά στη φυσική σας και σύντομα θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

 
Καστορέλαιο, το ευεργετικό. 

Αν θέλετε να ξεμπερδεύετε μια και καλή με τα κενά, ακολουθήστε μία θεραπεία φρυδιών με το θαυματουργό καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι ευεργετικό για τα φρύδια αλλά και τα μαλλιά μας, καθώς τα δυναμώνει και τα βοηθά να είναι πιο πυκνά. Τοποθετήστε σε μία μπατονέτα καστορέλαιο και έπειτα απλώστε κατά μήκος των φρυδιών σας. Επαναλάβετε τη θεραπεία δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Σύντομα το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!