Home / Good Life  / Art & Culture  / Δύο σούπερ αστυνομικές σειρές διαθέσιμες στο Ertflix

Δύο σούπερ αστυνομικές σειρές διαθέσιμες στο Ertflix

Δύο σούπερ αστυνομικές σειρές διαθέσιμες στο Ertflix
Γιατί (ευτυχώς) δεν υπάρχει μόνο το Netflix, υπάρχει και το Ertflix. 

Το ERTFLIX είναι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, που προσφέρει, χωρίς επιπλέον χρέωση, ξένες σειρές, πολυβραβευμένες web series που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στην Ελλάδα, παιδικά, κινηματογραφικές επιτυχίες, προτάσεις από το μοναδικό Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ντοκιμαντέρ και αθλητικά δίνοντας στο κοινό πολλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Για να δείτε πώς θα το ενεργοποιήσετε παρακολουθήστε αυτό το video στο YouTube. 

Σταθήκαμε μεταξύ άλλων σε δύο αξιόλογες mini σειρές βασισμένες σε ιστορίες της Βρετανίδας συγγραφέα, Αγκάθα Κρίστι, που θα ενεργοποιήσουν τις ικανότητές μας να εξιχνιάζουμε εγκλήματα και να βρίσκουμε τον δολοφόνο. Αν αγαπάτε λοιπόν τα αστυνομικά, τις ιστορίες με αγωνία και μυστήριο και έχετε όρεξη να γίνετε και εσείς για λίγο ντεντέκτιβ, παρακολουθήστε τες. 

 

 

 

Αναπολούμε με νοσταλγία τις κινηματογραφικές βραδιές αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, οπότε… 

 

1) The Witness for the Prosecution – Μάρτυρας Κατηγορίας. 

Το κλασικό διήγημα της Αγκάθα Κρίστι “Μάρτυρας Κατηγορίας” έγινε mini σειρά παραγωγής BBC1, το 2016 και εμείς έχουμε τη χαρά να την παρακολουθήσουμε μέσα από την πλατφόρμα. 

Υπόθεση: Η Έμιλυ Φρεντς, μια πλούσια κι εκκεντρική γυναίκα, βρίσκεται δολοφονημένη κι όλα τα στοιχεία οδηγούν στον προστατευόμενο της, Λέοναρντ Βόουλ. Μόνη μάρτυρας για την υπεράσπισή του είναι η αινιγματική σύζυγός του. Ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ωστόσο, δεν είναι τόσο σίγουρος για την απλότητα της υπόθεσης.

 

Σκηνοθεσία: Julian Jarrold

Ηθοποιοί: Billy Howle, Kim Cattrall, Monica Dolan, Toby Jones, Andrea Riseborough, David Haig

 

 

 

 
2) And Then There Were None – Και μετά δεν έμεινε κανένας. 

Μία ακόμη mini τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι «Δέκα μικροί νέγροι» είναι διαθέσιμη από την πλατφόρμα. 

Υπόθεση: Στην Αγγλία του 1939, δέκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι παρασύρονται σ’ ένα απομονωμένο νησί. Τα ένοχα μυστικά τους αποκαλύπτονται και σύντομα συνειδητοποιούν ότι τίποτα δεν έγινε στην τύχη. Η ώρα να πληρώσουν τα εγκλήματα του παρελθόντος έχει πλέον φτάσει.

 

Σκηνοθεσία: Craig Viveiros

Ηθοποιοί: Maeve Dermody, Charles Dance, Toby Stephens, Miranda Richardson, Aidan Turner, Sam Neill

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!