Home / Cozyhome  / Δύο νέα Red Dot Design Awards για την Panzeri

Δύο νέα Red Dot Design Awards για την Panzeri

H Panzeri Ιταλίας, που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο από την Prolight, κέρδισε δύο Red Dot Design Awards για το 2020.

 

Για άλλη μια φορά, η Panzeri έκανε αισθητή την παρουσία της στην τελετή απονομής των Red Dot Design Awards, κερδίζοντας δύο βραβεία στην κατηγορία Product Design, με τα φωτιστικά Bella και Firefly in the Sky.

 

Τα δύο αυτά μοντέλα που βραβεύτηκαν ξεχωρίζουν τόσο για τη σύγχρονη αισθητική και την τεχνολογική καινοτομία τους, ιδιαίτερα αναφορικά με την τεχνολογία LED, όσο και για τις ατελείωτες εφαρμογές τους στην εσωτερική διακόσμηση.

Το Bella σχεδιάστηκε από τον Enzo Panzeri το 2019 και πρόκειται για ένα φωτιστικό το οποίο ξεχωρίζει, καθώς είναι ένας δίσκος φωτός με σύγχρονο χαρακτήρα, που προσφέρει υψηλή απόδοση σε μικρό χώρο.

 

bella panzeri

bella panzeri

 

Το Firefly in the Sky σχεδιάστηκε από τον Matteo Thun το 2019 και η πηγή έμπνευσής του ήταν το κλασικό επιτραπέζιο φωτιστικό. Το Firefly in the Sky λειτουργεί με μπαταρία και είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει δε έκδοση του συγκεκριμένου φωτιστικού που είναι ιδανική για χώρους πλούσιους σε πράσινο και σε μονοπάτια, αποφεύγοντας έτσι οποιονδήποτε περιορισμό όσον αφορά τη θέση ή τη σύνδεση και ελαχιστοποιώντας τυχόν επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 

FIREFLY_in_the_sky

firefly_outdoor

 

Η έρευνά μας πάντοτε κινείται σε δύο κατευθύνσεις: τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, στον οποίο το τεχνολογικό στοιχείο παίζει καθοριστικό ρόλο και τον φωτισμό διακόσμησης, όπου επικρατεί η αισθητική και η στυλιστική διάσταση”, σχολιάζει ο Federico Panzeri, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.

 

Αυτό το νέο βραβείο αποδεικνύει ότι αυτές οι δύο κατευθύνσεις δεν είναι καθόλου ανόμοιες και ότι, αντίθετα, όταν συναντηθούν, δημιουργούνται πραγματικά άριστα προϊόντα. Αυτό το βραβείο εντείνει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ενισχύοντας τη συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης με τους σχεδιαστές μας, που μας στηρίζουν με το ταλέντο τους σε αυτή τη διαδικασία καινοτομίας”.

 

 

    

 

 

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!