Home / Good Life  / Δύο λαχταριστά food accounts στο Instagram

Δύο λαχταριστά food accounts στο Instagram

Δύο λαχταριστά food accounts στο Instagram
Ανακαλύψτε δύο πεντανόστιμους λογαριασμούς στο Instagram. 

Λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε νέα food accounts που μας προσφέρουν συνταγές και προτάσεις για νόστιμο φαγητό. 

 

 

For the ultimate foodies.

H Julie Resnick έχει δημιουργήσει τον απόλυτο Instagram λογαριασμό για τους foodie lovers. Μία επίσκεψη στο account της θα σας ανοίξει την όρεξη, διευρύνοντας παράλληλα τους γαστρονομικούς σας ορίζοντες, καθώς θα ανακαλύψετε αμέτρητες συνταγές για εδέσματα, επιδόρπια, πίτες, κύρια πιάτα και ποτά που δικαιώνουν όλα τα γούστα.

 

https://www.instagram.com/p/CCTgTFogFig/

 

 

 

Vegetarian & Yummy.

Oπαδός του wellness και λάτρης της υγιεινής κουζίνας, η Laura Wright, κρύβεται πίσω από το πιο νόστιμο vegetarian blog, “The First mess”. Στο site της αλλά και στον λογαριασμό της στο Instagram θα βρείτε πλήθος χορτοφαγικών και vegan συνταγών για αλμυρά και γλυκά πιάτα, για τα οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά αγνά και φρέσκα υλικά, τα οποία καλλιεργεί η ίδια στο αγρόκτημά της στο Ontario.

www.thefirstmess.com

 

https://www.instagram.com/p/CCJSndkHMWS/

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!