Home / Family  / Δραστηριότητες που θα απολαύσετε με τα παιδιά το καλοκαίρι

Δραστηριότητες που θα απολαύσετε με τα παιδιά το καλοκαίρι

Καλοκαιρινές δραστηριότητες με τα παιδιά. 

Ιδέες για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας στην πόλη, αλλά και στις διακοπές. Ιδού οι δημιουργικοί και διασκεδαστικοί τρόποι, με τους οποίους μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά σας το φετινό καλοκαίρι.

 

Δραστηριότητες που θα απολαύσετε με τα παιδιά το καλοκαίρι

 

Ποδηλατάδα. 

Όταν ο ήλιος λίγο πέσει, η ακτινοβολία δεν είναι τόσο έντονη και η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλή, τότε μία βόλτα με ποδήλατα είναι μία πολλή καλή δραστηριότητα για τους γονείς και τα παιδιά. Οι γονείς περνούν ώρα με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα γυμνάζονται με έναν ευχάριστο τρόπο. 

 

 

Παιχνίδια στη θάλασσα. 

Εκτός από το κολύμπι, μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας παιχνίδια στη θάλασσα όπως είναι παιχνίδια με την μπάλα μέσα στο νερό, κατασκευές στην άμμο αλλά και παιχνίδια όπως τρίλιζα στην άμμο με κοχύλια και βότσαλα. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και θα βρείτε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια που θα φτιάξουν το κέφι σε εσάς και τους μικρούς κολυμβητές. 

 

 

Δραστηριότητες που θα απολαύσετε με τα παιδιά το καλοκαίρι

 

Παιχνίδια με το νερό. 

Αν έχετε κήπο, μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε και να παίξετε δροσερά παιχνίδια με το λάστιχο. Το μπουγέλο στην πόλη θα διασκεδάσει και εσάς αλλά και τα παιδιά και θα σας δροσίσει. Ακόμη, μπορείτε στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας να βάλετε μία πλαστική πισίνα και να κάνετε πως βρίσκεστε στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το νερό. 

 

 

Φτιάξτε μαζί καλοκαιρινές γρανίτες. 

Η μαγειρική είναι μία πολλή δημιουργική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά και να περάσετε πολύ όμορφα. Γιατί να μην φτιάξετε όλοι μαζί καλοκαιρινά και δροσιστικά σνακ, όπως σπιτικές γρανίτες, smoothies ή γευστικά παγωτίνια, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να απολαύσετε παρέα; 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!