Home / Fashion  / “Διαστημική” καμπάνια για τον οίκο Gucci

“Διαστημική” καμπάνια για τον οίκο Gucci

Gucci fashion news cozyvibe
Ο ιταλικός οίκος εμπνέεται από vintage παραγωγές επιστημονικής φαντασίας!

Εμπνευσμένη από την εμβληματική τηλεοπτική εκπομπή “Star Trek” και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας των 50s και 60s, η νέα καμπάνια του οίκου Gucci #gucciandbeyond μας ταξιδεύει στο διάστημα και εξιστορεί μια εντυπωσιακή “μάχη” μεταξύ εξωγήινων και chic υπερασπιστών του πλανήτη γη, οι οποίοι φορούν τις υπέροχες δημιουργίες της σεζόν Fall/Winter 2017-2018.

Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe

Από την άλλη, το video της καμπάνιας έχει τη μορφή κινηματογραφικού trailer, στο οποίο βλέπουμε μυθικά τέρατα, τεράστια ζώα, έναν δεινόσαυρο αλλά και μοντέλα μεταμορφωμένα σε περίεργα πλάσματα να απειλούν την ασφάλεια του πλανήτη μας. Το μυστήριο και η έντονη ατμόσφαιρα (τα οποία θυμίζουν έως ένα σημείο το στυλ του Stanley Kubrick) αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα εκπληκτικά σχέδια του creative director του ιταλικού οίκου, Alessandro Michele.

Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe

Η πλούσια αισθητική αποτελεί κύριο σημείο αναφοράς της νέας συλλογής, με τα ιδιαίτερα μοτίβα και την ξεχωριστή χρωματική παλέτα να κυριαρχούν, ισορροπώντας ανάμεσα στη σύγχρονη εποχή και τις vintage αναφορές.

Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe Gucci fashion news cozyvibe

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?