Home / Good Life  / Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης
Καλοκαιρινή απόδραση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Κρήτης, αποτελώντας μάλιστα το εμπορικό κέντρο του νησιού, με το μεγαλύτερο λιμάνι και το αεροδρόμιο. 

 

Ενετικό λιμάνι. 

 

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

H Παλιά Πόλη φωτισμένη το βράδυ.

 

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

‘Αποψη από τα Ενετικά Τείχη την ημέρα. 

 

Με την επίσκεψή σας εκεί θα “ταξιδέψετε” στην πλούσια ιστορία του. Κάντε έναν περίπατο στο ενετικό λιμάνι και τα Ενετικά Τείχη και  μην παραλείψετε να βάλετε στο πρόγραμμα μια επίσκεψη στη “μυθική” Κνωσό, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ελλάδας.

 

 

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το παλάτι της Κνωσσού. 

 

 

Στο Ηράκλειο το παρελθόν ενώνεται αρμονικά με το παρόν, προσφέροντας στους επισκέπτες αναρίθμητες επιλογές διασκέδασης, τοπικής γευσιγνωσίας, χαλάρωσης και διακοπών σε ονειρεμένες παραλίες. Κάποιες από τις πιο ξεχωριστές παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε είναι η Αμμουδάρα, ο Ληστής, ο Άγιος Νικήτας και η Τρυπητή. Ακόμη, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Αγία Πελαγία, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο στην περίπου 20χλμ δυτικά του Ηρακλείου.

 

 

 

 

Διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Η Αγία Πελαγία συνδυάζει περίφημα το πράσινο της βλάστησης με το γαλάζιο της θάλασσας. 

 

 

 

 

www.heraklion.gr

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!