Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Διάσημες fitness bloggers που θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

Διάσημες fitness bloggers που θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

Διάσημες fitness bloggers που θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς
Κάνε μια περιήγηση στο profile τους και θα ξεκινήσεις αμέσως τη γυμναστική. 

Χρειάζεσαι κίνητρο για να αρχίσεις τη γυμναστική; Συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο ενδιαφέροντα fitness accounts στο Instagram για να εμπνευστείς και να ξεκινήσεις αμέσως την άθληση. Είτε επιλέξεις περπάτημα ή τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο είτε ασκήσεις με το βάρος του σώματός σου και όποιον εξοπλισμό διαθέτεις οι παρακάτω κυρίες θα ενεργοποιήσουν αμέσως την ανάγκη σου για άθληση. 

 

Διάσημες fitness bloggers που θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς

 

@massy.arias

H Massiel “Massy” Indhira Arias είναι μία επιτυχημένη personal trainer και μαμά που λατρεύει τη γυμναστική. Η αδυναμία της στην άθληση δεν αποτυπώνεται μόνο στο σμιλεμένο κορμί της αλλά και στα φημισμένα προγράμματα γυμναστικής που δημιουργεί και έχουν αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ασκούμενων. Στα workouts της περιλαμβάνει ασκήσεις υψηλής έντασης και άλλου είδους προγράμματα που συνδυάζουν yoga, καλλισθενική γυμναστική και interval training και στοχεύουν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σώμα και το πνεύμα. 

 

 

 

@tallyrye

H Tally Rye είναι μια δημοφιλής personal και group trainer που αγαπά πολύ τη δουλειά της και έχει καταφέρει να αγαπούν τη γυμναστική και οι πελάτες της. Πρεσβεύει πως η άθληση είναι ευτυχία και χαρά και πως πρέπει όλοι να την αντιμετωπίζουμε με αυτό τον τρόπο κι όχι ως το μέσο για να χάσουμε βάρος που συνεπάγεται τις περισσότερες φορές να την κάνουμε αναγκαστικά. Είναι μια χαρούμενη Instagrammer και έχει επίσης γράψει το δικό της βιβλίο με τίτλο ” TRAIN HAPPY” που τώρα κυκλοφορεί. 

 

 

 

@wellness_ed

H Amy Lane είναι Digital Editor στο βρετανικό Women’s Health και εξειδικεύεται στη γυμναστική και θέματα υγείας, ενώ αγαπημένη της μορφή άθλησης είναι το τρέξιμο για το οποίο έχει γράψει και βιβλίο. Έχει εντάξει την άθληση στη ζωή της για να νιώθει καλύτερα και να είναι υγιής. Πριν λίγο καιρό έγινε μαμά και αποφάσισε να ενημερώνει το Instagram account της με τη νέα της καθημερινότητα που περιλαμβάνει όπως θα δείτε τα νέα της fitness workouts με το μωράκι της. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!