Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Γυμναστική τον χειμώνα: με ποια tips θα αδυνατίσετε σίγουρα

Γυμναστική τον χειμώνα: με ποια tips θα αδυνατίσετε σίγουρα

Τι να κάνετε για να χάσετε σίγουρα βάρος τον χειμώνα. 

 

Τον χειμώνα η πλειονότητα των ανθρώπων βάζει κάποια κιλά και συνήθως έναν ή δυο μήνες πριν το καλοκαίρι όλοι προσπαθούν εναγωνίως να αδυνατίσουν. Επειδή όμως η τακτική αυτή είναι λανθασμένη και δεν προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα δείτε ποια fitness tips να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε λεπτό κορμί. Ξεκινήστε την προσπάθεια σήμερα κιόλας!

 

Ασκηθείτε σε υπαίθριο χώρο.

 

Είναι γεγονός πως τον χειμώνα οι περισσότεροι προτιμούν να χουχουλιάζουν στην ζέστη του σπιτιού τους και παραμερίζουν την άσκηση. Όμως η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους θα σας βοηθήσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το χαμηλό της θερμοκρασίας και το εξωτερικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να χάσετε περισσότερες θερμίδες καθώς εντείνουν την προσπάθεια που επενδύετε στην προπόνηση, ο καθαρός αέρας θα σας βοηθήσει να αναπνέετε καλύτερα και το υπαίθριο περιβάλλον θα σας ανεβάσει την διάθεση. Τολμήστε το λοιπόν!

 

 

Επενδύστε στα ζεστά ροφήματα.

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ευνοούν την κατανάλωση ζεστών ροφημάτων κατά τους χειμερινούς μήνες. Επωφεληθείτε αυτού και προσπαθήστε να καταναλώνετε όσα πιο πολλά είδη τσαγιού και ζεστών ροφημάτων μπορείτε.  Τα ζεστά ποτά συμβάλλουν στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, στην αποτοξίνωση και στην απώλεια βάρους. Προτιμήστε φυσικά πράσινο τσάι, ρόφημα με κρόκο Κοζάνης, τσάι με λουίζα και σημύδα ή απλώς ζεστό νερό με λεμόνι για να ενυδατωθείτε και να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας.

 
Ξαναοργανώστε το ψυγείο σας.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μην υποκύπτετε σε θερμιδογόνους πειρασμούς είναι να πετάξετε από το ψυγείο σας ό,τι είναι επιβαρυντικό, περιέχει πολλές θερμίδες, ζάχαρη ή αλάτι και σας προσθέτει θερμίδες. Οργανώστε ξανά το ψυγείο ή τα ντουλάπια της κουζίνας και αντικαταστήστε τα πατατάκια ή τα μπισκότα με υγιεινά σνακ όπως μπάρες δημητριακών, βρώμη και φρούτα ώστε όταν πεινάτε να τρώτε υγιεινά και διαιτητικά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!